Güzel noktalara değinmişsin. SAR değerlerinde bir bilgi kirliliği var maalesef. Ben yanlış hatırlamıyorsam daha önceleri LG G5 0,4-0,7 (baş/vücut) gibi değerler yazıyordu. Misal önceden iyi hatırlıyorum GM 5 Plus'ta 0,567 diye belirtiyordu şimdi 1,68 oldu.(araştırdım Kullanım kılavuzun da biraz muğlak ifadeler yazıyor. Normal kullanım için test edilirken 1,68'dir yazıyor. Eski kılavuzlarda ortalama 0,567 der sonra 1,68 ibaresini vardı ve siteler 0,567 olarak gösterirdi)Zenfone 3 daha güvenilir duruyor benim tercihimde zenfone 3 olur ancak geçenlerde Asus ZenFone 3 telefon özelliklerine bakarken vücut sar değerinin 1.46 w/kg olduğunu gördüm ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ama bu beni biraz soğuttu açıkçası tabi bu arada lg G5 inkide 1.49 w/kg yazdığınıda göz ardı etmemek lazım çünkü g5 hakkında sar degeri muhabbeti yapanada rastlamadım nedense xiomi olunca göze batıyor galiba.
zenfone 3 tabi ki...Beyler biliyorsunuz ki yakın zamanda zenfone 3 çıkacak ben de yakın zaman da telefon alacağım sizce hangisini almalıyım ve neden ?