CrazyHead
Öğrenci
Bekleyerek Asus zenfone 3 almak mı yoksa şimdi lg g4 almak mı daha mantıklı ?
Bekle derim. Zenfone 3 daha iyi gibi duruyor incelemeleri beklemek lazım.Bekleyerek Asus zenfone 3 almak mı yoksa şimdi lg g4 almak mı daha mantıklı ?
Hocam General Mobile'nın kronik sorunu nelerdir ?Hayır yani kavga etmek için değil ciddi bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasıngeneral mobile değil ki kronik sorunu olsun...
Hocam General Mobile'nın kronik sorunu nelerdir ?Hayır yani kavga etmek için değil ciddi bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın![]()
Teşekkür ederim hocam ama bizim komşu aldı bu sorunlar yok . Sorun onda mıGeneral Mobile'ın konusuna git ilk parti telefonlardaki şikayetleri gör. Yada ben sana özetleyeyim.
1- Ölü pixel sorunu (5 ve üzerine teknik servis yardım ediyor)
2- Aşırı ısınma (Normal bir ısınma değil yani insan korkutacak seviyede)
3- Telefondan ve ahizeden ses çıkması
4- Bildirim ışığının sızıntı yapması
5- Şarj yerinin ve kablonun çabuk bozulması
Şimdi aklıma bir tek bunlar geldi.
Teşekkür ederim hocam ama bizim komşu aldı bu sorunlar yok . Sorun onda mı![]()
Huawei de bu sorunlar mevcut mu kardeşim hiç duydun mu ? Aklımda bir tek Huawei var ..O telefonu almak tamamen şans işi kardeşim. Bende alacaktım hayvan gibi araştırdım her yorumu okudum biri alıyor bir sorun yok, öteki alıyor telefonu açar açmaz ölü pixel var diyor. Öteki almış 2 gün sonra şarj aleti bozuluyor, kablosundan elektrik gitmiyor. Yani cidden çok ilginç. Benimde kullanan arkadaşım var çıktığı zaman aldı sorun yok ama tutarsız bir telefon. Teknik serviside hiç ilgilenmiyormuş (SDN'de ki yorumları okuduğum kadarıyla)
Huawei de bu sorunlar mevcut mu kardeşim hiç duydun mu ? Aklımda bir tek Huawei var ..
say say bitmiyor şarj girişi kolay bozuluyor kozmetik olarak kolay yıpranıyor alma baş ağrısı o tabi piyangoda şanslıysan başka...Teşekkür ederim hocam ama bizim komşu aldı bu sorunlar yok . Sorun onda mı![]()