Asus Zenfone 3 Mü Yoksa LG G4 Mü

CrazyHead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bekleyerek Asus zenfone 3 almak mı yoksa şimdi lg g4 almak mı daha mantıklı ?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Zenfone 3 mantıklı gibi eğer kronik bi sorunu olmazsa...

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Hocam General Mobile'nın kronik sorunu nelerdir ?Hayır yani kavga etmek için değil ciddi bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın :D

General Mobile'ın konusuna git ilk parti telefonlardaki şikayetleri gör. Yada ben sana özetleyeyim.
1- Ölü pixel sorunu (5 ve üzerine teknik servis yardım ediyor)
2- Aşırı ısınma (Normal bir ısınma değil yani insan korkutacak seviyede)
3- Telefondan ve ahizeden ses çıkması
4- Bildirim ışığının sızıntı yapması
5- Şarj yerinin ve kablonun çabuk bozulması

Şimdi aklıma bir tek bunlar geldi.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
General Mobile'ın konusuna git ilk parti telefonlardaki şikayetleri gör. Yada ben sana özetleyeyim.
1- Ölü pixel sorunu (5 ve üzerine teknik servis yardım ediyor)
2- Aşırı ısınma (Normal bir ısınma değil yani insan korkutacak seviyede)
3- Telefondan ve ahizeden ses çıkması
4- Bildirim ışığının sızıntı yapması
5- Şarj yerinin ve kablonun çabuk bozulması

Şimdi aklıma bir tek bunlar geldi.
Teşekkür ederim hocam ama bizim komşu aldı bu sorunlar yok . Sorun onda mı :D

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Teşekkür ederim hocam ama bizim komşu aldı bu sorunlar yok . Sorun onda mı :D

O telefonu almak tamamen şans işi kardeşim. Bende alacaktım hayvan gibi araştırdım her yorumu okudum biri alıyor bir sorun yok, öteki alıyor telefonu açar açmaz ölü pixel var diyor. Öteki almış 2 gün sonra şarj aleti bozuluyor, kablosundan elektrik gitmiyor. Yani cidden çok ilginç. Benimde kullanan arkadaşım var çıktığı zaman aldı sorun yok ama tutarsız bir telefon. Teknik serviside hiç ilgilenmiyormuş (SDN'de ki yorumları okuduğum kadarıyla)

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
O telefonu almak tamamen şans işi kardeşim. Bende alacaktım hayvan gibi araştırdım her yorumu okudum biri alıyor bir sorun yok, öteki alıyor telefonu açar açmaz ölü pixel var diyor. Öteki almış 2 gün sonra şarj aleti bozuluyor, kablosundan elektrik gitmiyor. Yani cidden çok ilginç. Benimde kullanan arkadaşım var çıktığı zaman aldı sorun yok ama tutarsız bir telefon. Teknik serviside hiç ilgilenmiyormuş (SDN'de ki yorumları okuduğum kadarıyla)
Huawei de bu sorunlar mevcut mu kardeşim hiç duydun mu ? Aklımda bir tek Huawei var ..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zenfone 3 ün LG G4'ün eline su dökebileceğini hiç sanmıyorum incelemişseniz G4ün fotoğraf çekimi ve ekran deneyimi note 5 seviyesinde snapdragon 625 808 karşısında bir şansı yok zaten belki bu ekran çözünürlüğünden durumu eşitleyebilir lg g4 bence daha mantıklı

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bence kesinlikle beklemelisin. Daha doğru düzgün incelenmemiş bir cihaz hakkında ön yargılı davranmamak gerekiyor. Bence teknik olarak gayet başarılı bir cihaz olmuş ve çok şık bir telefon. Açıkçası ben de zenfone 3'ü bekliyorum.