Asus X550Ln nasildir

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
güzel laptop da o fiyata başka laptoplarda var

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
1.8 Hz işlemci hızı yetersiz. Turbo boost nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sakıncalı birşeyse bu laptop alınmasından yana değilim.

Laptop'u evden dışarı çıkartmayacaksanız o fiyata çok sağlam masaüstü bilgisayar toplayabilirsiniz.

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
1.8 Hz işlemci hızı yetersiz. Turbo boost nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sakıncalı birşeyse bu laptop alınmasından yana değilim.

Laptop'u evden dışarı çıkartmayacaksanız o fiyata çok sağlam masaüstü bilgisayar toplayabilirsiniz.
turbo bost yapilmiyor sistem gerekli gordugunde otomatikman hizlaniyo ozelliginde var ve evden disari cikaracagim

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
turbo bost yapilmiyor sistem gerekli gordugunde otomatikman hizlaniyo ozelliginde var ve evden disari cikaracagim
o fiyata o notebook alınmaz. bi kere işlemcisi sıkıntı.ultrabook işlemcisi var cihazda sonu m ile bıten işlemcili cihazlara bakın.o cihazdan daha ucuz ve daha performanslı lenovo z710 var bakın derim

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Monster Abra A5 iyi hatta çok iyi bir alternatif olabilir

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
cok superr harikulade bir laptop oyun pc si diyo internettede hizlidir dimi
İnternetin hızlıysa tabi ki hızlıdır. Cihazdan tasarım açısından bişey bekleme, biraz kaba görünüşlü. Ama adı üstüne tam bir oyun canavarı. Alacakken cihazın sürümüne dikkat et. Abra A5 v1.1 ve v2.1 arasında tercih yap. Bazen ekran kartını 64 bit olarak da koyabiliyorlar. Ona da dikkat et.

Bartu Bilgi

Asistan
Reaksiyon puanı
21
İnternetin hızlıysa tabi ki hızlıdır. Cihazdan tasarım açısından bişey bekleme, biraz kaba görünüşlü. Ama adı üstüne tam bir oyun canavarı. Alacakken cihazın sürümüne dikkat et. Abra A5 v1.1 ve v2.1 arasında tercih yap. Bazen ekran kartını 64 bit olarak da koyabiliyorlar. Ona da dikkat et.
bana kalsa alirim ama annem tasarimsal olarak iyi istiyor baska bir tavsiye niz varmi ?