Asus tuf vg249q1r sorunlu mu?

alperendmry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
İncehesap gaming gecesinden, Asus Tuf VG249Q1R monitörü 1499₺'ye sipariş verdim ama gerek technopat sosyalde olsun gerek farklı forum sitelerinde olsun çoğu başlıkta IPS Glow sorunundan yakınılmış. Fiyat çok uygun geldiği için bir anda sipariş verdim ama bazı kullanıcılarda sorun çok fazlaymış ve iade etmeye çalışmışlar. 1500₺ her ne kadar bu model için uygun fiyat olsa da az para değil, rahatsız edecek boyutta olabilecek bir sorunu göz yumarak elime ulaşmasını beklemeli miyim? Elektronik şans işi ama sorunu yaşayan çok kişi var ve korktum açıkçası. Bu modelin kronik bir sorunu mu bu IPS Glow?

Şimdi siparişi iptal mi etmeliyim yoksa elime ulaştığında sorunu kontrol edip öyle mi iade talep etmeliyim? İncehesap bu konuda yetersizmiş sanırım, uğraştırıyorlarmış.

alperendmry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hocam öncelikle teşekkürler ama attığınız curved modelde de ışık sızması yaşanıyor sanırım. Aklımda Asus VP249QGR var ama iade
iptal edip etmemek konusunda çok kararsızım :(
Işık sızmasının hiç olmadığı model bulmak zor. Şans işi o biraz. Önemli olan miktarı. Fazla değilse göze çarpmıyor. Benim kullandığım monitörlerin ikisinde de ışık sızması vardı ancak miktarı fazla olmadığından belli olmuyordu. Işık sızmasını sadece aşırı koyu ve siyah renklerde görürsünüz zaten. Fazla sızıntı yoksa normal şartlarda görünmüyor.