- Reaksiyon puanı
- 344
Asus memopad serisi, transformer pad serisi vs kullananlar soru, sorun, görüş ve önerilerini burada paylaşıyor.
Yenisinin adi da ayni degil mi memopad 8 Türkiye'ye gelmedi daha sanırımmemopad 8 kullanıyorum şarj çok çok iyi dolu dolu 2 gün yetiyor ancak güncelleme ve rom bulmak sıkıntı oyun performansı yeterli düzeyde
Memopad 7 de şarj genel olarak sorun diye biliyorum clean master kurup ramı temizleyin ve bluetooth senkronizasyon tarzı gereksiz şeyleri kapatın.Bende Asus Memopad 8GB versiyonu var. Sorunum şarjı tam dolu iken 4-5 saat sonra bataryanın bitmesi, online oyun oynuyorum genelde Wifi açık kalmak zorunda, ekran ışığını vs. kısıyorum ama yinede az gidiyor şarjı ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
-
Birde şarja takılı iken tablet kullanmak ne derece doğru ? Bataryaya bir zararı olur mu veya şarjı tamamen bitmeden şarja takmak ? bu 3 soruma da cevap alabilirsem memnun olurum.
Memo pad hd 7 kullanmıştım malzeme kalitesi çok kötüydü o sebeple fazla dayanamayıp mini retinaya geçtim Nexus seriside çok iyi baktığım dönemde nexus7 2013 bulamamıştım oda güzel bir tablettir.
Arka kısım yumuşak bir plastiken ve devamlı esniyordu, ilk aldığım memo pad in ekranı daha ilk haftada köşe kısımdan yapışkanı tutmayarak ayrılmaya başladı iade ettim yeni aldığım cihazda aynı durum olunca bu cihazdan vazgeçtim sonra baktım ki teşhir ürünüde aynı durumda verdiğim kararın doğru olduğunu anladım memopad 8 de böyle bir sıkıntı olmayabilir elbette.Hd 7 yi bilmiyorum ama memopad 8 in kalitesi gayet güzel
Jafizada yer olmayabilir mi birkaç gereksiz uygulama silip tekrar deneyinYa benim asus tabletim var resimdeki kırmızıdan tabletime mortal kombat x yüklemeye çalışıyorum 100e kadar geliyo sonra hata veriyo hata adı 194 ne yapabilirim
Asus memopad serisi, transformer pad serisi vs kullananlar soru, sorun, görüş ve önerilerini burada paylaşıyor.
sen hediye ediceksin?Kullanmayın Apple Ipad'e geçin
Asus Fonepad 7 ME 372 CG tabletime Geçen hafta Lollipop 5.0 güncellemesi geldi ...kuruldu ve dokunmatik ekran çalışmaz oldu. Tableti ne açabiliyorum nede kapatabiliyorum . Napcaz şimdi ?? Bi Bilen var mı ??
Konuyu hortlatacağım ama belki bir bilen çıkarsa çok memnun olacağım.
Asus Memo Pad 10 (K01E) tabletim var. Rootlu, 4.4.2 rom yüklüydü. Romun yedeğini almak için TWRP yüklemek istedim olmadı. Stock romu üstüne tekrar kurmak denedim. Fakat bir yerde takıldım. Mevcut romu da silince tablet açılışta ASUS ekranında asılı kaldı. Tableti usb kablosuyla laptopa aygıt yöneticisinde "ASUS Android MTP Device" göründü. Güncelleyince "Samsung Android Phone-ASUS Android Bootloade Interface" olarak göründü. Fakat windows gezgininde K01E sürücüsü artık görünmüyor. (Rom yüklüyken laptopta K01E sürücüsü olarak görünüyordu) Yani laptop tableti tanımıyor.
CWM recovery'e (Ses açma+Power birlikte bas. Ölü robot ve altında komut yok yazan ekranı gelmiyor sadece kırmızı yazılı Fastboot Mode ekranı geliyor. Ses açma ve power tuşlarına seri şekilde basıp bırakıyorum ama olmuyor) de giremiyorum. Ne yapabilirim?
Konuyu hortlatacağım ama belki bir bilen çıkarsa çok memnun olacağım.
Asus Memo Pad 10 (K01E) tabletim var. Rootlu, 4.4.2 stock rom yüklüydü. Romun yedeğini almak için TWRP yüklemek istedim olmadı. Stock romun üstüne tekrar stock rom kurayım dedim. Fakat bir yerde takıldım. Mevcut romu da silince tablet açılışta ASUS ekranında asılı kaldı. Tableti usb kablosuyla laptopa bağlayınca aygıt yöneticisinde "ASUS Android MTP Device" üzerinde ünlem işareti var " göründü. Güncelleyince "Samsung Android Phone-ASUS Android Bootloade Interface" olarak göründü. Fakat windows gezgininde K01E sürücüsü artık görünmüyor. (Rom yüklüyken laptopta K01E sürücüsü olarak görünüyordu) Yani laptop tableti tanımıyor. Ne yapabilirim?
Cevabın için sağol. Yazılım elimde var. CWM recovery'e giremiyorum. Girebilsem dediğini yapacağım.yazılımı bul sdcard a at apply system from uptade seçeneğine gelip yazılımını romunu bul yükle benim hometechin yanlışlıkla yazılımını silmiştim hiç yazı bile gelmiyordu.
Asus tablette Fastboot mode var. Cep telefonunda download mode girmek gibi. Kaç tane USB driver yükledim. Laptop tableti görmedi. Görseydi işim kolaylaşacaktı. Tableti USB ile laptopa bağladıktan sonra Fastboot mode de iken CMD'den ADB komutlarıyla fastboot flash recovery komutu ile yazılımı yüklemekti. O da olmuyor. "Secure Boot:enabled" yazısı tablet çalışırken de vardı. Dünden beri uğraşıyorum. Kafayı yememe az kaldı.açıkçası fastboot u ilk defa duydum :-o Ama ordaki secure boot seninde dikkatini çekmiş olmalı pc ye bağla birşeyler yapmaya çalış.