Kağan Kayacı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İyi günler arkadaşlar, ya ben kendime iyi bir laptop alıcağım için yaklaşık 1 aydır araştırıyorum ve sonuç olarak markayı ASUS' da ve ROG serisinde karar kaldım. Ama şöyle bir aptallık var ülkemiz de teknoloji sitelerinde ben mesala VATAN BİLGİSAYARA bakıyorum ASUS' un 15 tane bilgisayarı var tek şaka gibi yani koca teknoloji marketinde 15 tane ASUS marka laptop aynı şekilde TEKNOSA - MEDİA MART felan daha beter koca mağazalar sanki kenar mahalle dükkanı gibi 2 tane felan ASUS oyuncu laptop una sahipler yani laptop alıcam aynı şekilde ülkede bakmadığım site kalmadı almak için ama yok şu koca ülkede asus rog serisi satan site - mazağa yok ya delirecem resmen yani ASUS bincelerce rog serisine ait yada şöyle diyeyim ASUS' un milyonlarca peki laptop modeli var ama biz aptal gibi 3-5 tanesini alıp satıyoruz gerisi yok :d sanırsın koca şirketlerin almaya, ürün çeşidi oluşturmaya paraları yok. Yada aranızda güzel indirimlerin olduğu, ürün çeşitliliğinin hakketen bu konuda iyi olduğu bir mağaza - site bilenleriniz varmıdır ? Mesala bazı yerlerde tek tük kafama yatan model bulsam da fiyatı acayip fazla yazıyorlar yani şöyle birşey adamlar 1500 euro luk bilgisayarı 6000 dolaylarında satacağına gidip 7000-8000 TL ye satıyorlar resmen bir ASUS markası kadar kar kazanmak istiyorlar. Arkadaşlar aranız da ülkemizde hiç bir mağaza da - sitede adam gibi laptop satışı yok. Yani Black Friday gibi bir günü kendi aptallığım yüzünden kaçırdım yoksa mesala kafama göre Asus GL702VM-GC047T Intel Core i7 6700HQ 2.6 GHz / 3.5 GHz Fiyatı burda bu laptomu bulmuşum black friday indirimi ile 6000 TL ye ama gel gör ki kaçırdım. Mesala bekliyebiliceğim black friday gibi indirimle yukarıda ki yada ASUS GL502VS CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB+256GB SSD-15.6''-GTX1070 8GB-W10 bu bilgisayarı bu bilgisayarı güzel indirimle ile alabiliceğim bir indirim zamanı - günü varmı sizce ? Bu arada koskoca Vatan bilgisayarımız da birtek adam gibi oyuncu ASUS' ait oyuncu laptopu şu var, inanılır gibi değil yani köyde ki dedem şirket kursa bunlardan daha fazla ürün getirtir o derece. Bu arada bu indirim zamanı hani indirim olayıları eğer zor diyorsanız amazon.de üzerinden de laptom almayı düşünmüyor değilim ama o değilde ulan şu amazon da ki gibi her markanın hemen hemen tüm ürünlerini müşterilerine sergiliyebilicek, satışa sunabilicek koca Türkiye' de mağaza - marka - site yok anasını seveyim ya :d Koskoca fakir Sabancılar Teknosa mağazalarına laptop alıp koyamıyorlar :d yazık ya kimse almaz de ellerinde kalıp 33 tane ezik laptop ile iflas miflas ederler mazallah.. yani amazon.de üzerinden de mesala bana göre fiyatıda uygun olan şu modeli düşünüyorum ama işte bununla ilgili mesala kafamda bir kaç soru var. Yani tamam almanya ile şansımıza prizlerimiz aynı olduğu için kablolar yönünden bir sıkıntı yok sanırım ? Ama mesala klavyeyi türkçe olarak ayarladığımda çok sıkıntı çeker miyim acaba kullanım açısından ? Birde bu amazonda ki ürünün garanti olayını öğrenemedim de bunun 1 yıl amazon tarafından mı tüm dünyada geçerli olan garanti olayları mı ne vardı tam hatırlamıyorum yani garanti olayı nedir bu ürünün ? Sizce yılbaşı günüde black friday gibi indirim olur mu acaba gene böyle 2000 liraya yakın indirim felan olur mu yani olursa bekleyelim 1 aycık :d Neyse ya zaten baya 1 aydır laptop alma açısından içimi döktüm umarım benimle aynı kafada olan ve bunlara uyuz olan arkadaşlar vardır, umarım yalnız değilimdir :d neyse bu kadar uzun yazdım artık kim okuyacaksa bu kadarıda :dd iyi forumlar..