Asus ROG Falchion oyuncu klavyesi inceleme!

Bu konuyu okuyanlar

Y

Yiğit Can Polat

SDN Okuru
Yakından tanıdığımız Asus'un yeni kablosuz oyuncu klavyesi Asus ROG Falchion modelini kutusundan çıkardık ve inceledik.

Asus ROG Falchion inceleme​


“Ekipmanını Anlat” kampanyası kapsamında ASUS ürün deneyimlerinizi paylaşarak ödül kazanmak için: EKİPMANINI ANLAT

ROG Falchion yüzde 65 boyutlu ve 68 tuşlu tasarımının yanında kablosuz Aura Sync aydınlatma, interaktif dokunmatik panel, klavye koruma kasası, ROG NX anahtarlar ve 450 saate varan pil ömrü ile oldukça dikkat çekiyor.

Standardın yüzde 65’i oranındaki kompakt dağılım, yüzde 60 oranında klavye çerçevesi içinde yön ve gezinti tuşlarına ustaca yer veriyor. ROG özel oyun anahtarları, hızlı çalıştırma, yumuşak tuş vuruşu hissi ve geri bildirim için ayarlanmış kuvvet eğrilerine sahip ROG NX mekanik anahtarlara sahip.

Kablolu USB ve 1 ms 2,4 GHz RF olmak üzere iki bağlantı modu bulunan klavye 450 saate varan pil ömrü ile stabil ve uzun ömürlü performans sunuyor ki bu süre bir oyuncu için oldukça değerli.

Armoury Crate yazılım aracı desteklenen oyuncu ürünlerini tek bir noktadan kontrol etmeyi sağlar, sisteminizin görünümünü kolayca ayarlama imkanı veriyor. Armoury Crate, kullanışlı bir arayüz üzerinden sisteminizdeki uyumlu cihazlar için RGB aydınlatma efektlerini kolayca kontrol etmenizi ve Aura Sync ile senkronize ederek tek tip ışık efektleri elde etmenizi sağlıyor. Armoury Crate ayrıca kullanıcı profillerini düzenlemenize, tuşlara görev atamanıza, makro kaydetmenize ve oyun esnasında donanım istatistiklerini takip etmenize imkan veriyor.​
 
Son düzenleyen moderatör:
Üst