D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Bu kart acilmamissa fatura da mevcutsa neden geri iade edip parasini almiyorsun?
Bu kart acilmamissa fatura da mevcutsa neden geri iade edip parasini almiyorsun?
Bir aylık iade süresi dolduğu için fatura tarihi 16.11.2014
Oraya ilan açmamıştım ilgin için teşekkürler.Technopata koydun mu ilan ?
Konunun mesajlarini oku istersen amaçsizca fiyat dusurmeye calismak cocukluktur
Katılıyorum. Pazarlık yapmak çocukluk ise tüm tüketici grubu çocuk.Boş mesajlar yazıp forumun huzurunu bozmayalım. Fiyat düşürmekle çocukluğun ne alakası var ? Arkadaşın ihtiyacı vardır fiyatı düşürüyordur. Ayrıca parça alım satım işi fazla olup olmaması forumun dolu ve ya boş olduğunu göstermez burası diğer forumlardan farklı
Senin var bir çıkarın herhalde,Hicde alici degiller laf olsun torba dolsun tipleridirler. Hani noldu alicaklarina dair tek bi kelime varmi , yok. Utanmasalar ustune para istiycekler. Ayrica cok cok cok yetersiz bi yer faydali konu yok vasat bi forum
Hocam boşverin muhattap olmayın o kendisi çocuk olduğu için hep millete çocuk falan demeye çalışıyor sürekliBoş mesajlar yazıp forumun huzurunu bozmayalım. Fiyat düşürmekle çocukluğun ne alakası var ? Arkadaşın ihtiyacı vardır fiyatı düşürüyordur. Ayrıca parça alım satım işi fazla olup olmaması forumun dolu ve ya boş olduğunu göstermez burası diğer forumlardan farklı
Kart forum dışı satılmıştır ilginiz için teşekkürler ilan kapatılabilir.
malum ikinci el sitesinden 675 e sattım kutusu açık olanı 650 ye satmıştım düşüğe gitti ama sağlık olsunkaça sattınız peki muhtemelen hepimiz merak ediyoruz
güle güle harcayın paranızı hayırlı olsun