Asus R9 280X 3GB 384 BIT Sıfır Kapalı Kutu Vatan Faturalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pianoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu kart acilmamissa fatura da mevcutsa neden geri iade edip parasini almiyorsun?

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlan güncel fiyat 675tl dir.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Boş değil forum. İhtiyaçı olan alır. İlla hemen alıcı çıkmasını mı bekliyordun? Alıcı bulduysan satarsın. Sonra forumu kötüleme. Tecrübeli ve ihtiyaç meselesi. Her yere aç istersen satışı. Hemen satılabilecek bir yer bulursan gel söyle bende hemen o siteye satacaklarimi koyayım.

Pekka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konunun mesajlarini oku istersen amaçsizca fiyat dusurmeye calismak cocukluktur

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Konunun mesajlarini oku istersen amaçsizca fiyat dusurmeye calismak cocukluktur

Boş mesajlar yazıp forumun huzurunu bozmayalım. Fiyat düşürmekle çocukluğun ne alakası var ? Arkadaşın ihtiyacı vardır fiyatı düşürüyordur. Ayrıca parça alım satım işi fazla olup olmaması forumun dolu ve ya boş olduğunu göstermez burası diğer forumlardan farklı

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Boş mesajlar yazıp forumun huzurunu bozmayalım. Fiyat düşürmekle çocukluğun ne alakası var ? Arkadaşın ihtiyacı vardır fiyatı düşürüyordur. Ayrıca parça alım satım işi fazla olup olmaması forumun dolu ve ya boş olduğunu göstermez burası diğer forumlardan farklı
Katılıyorum. Pazarlık yapmak çocukluk ise tüm tüketici grubu çocuk.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hicde alici degiller laf olsun torba dolsun tipleridirler. Hani noldu alicaklarina dair tek bi kelime varmi , yok. Utanmasalar ustune para istiycekler. Ayrica cok cok cok yetersiz bi yer faydali konu yok vasat bi forum
Senin var bir çıkarın herhalde,

Pekka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayir yok satici arkadasin arkasinda duruyorum sadece

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sahibinden.com sitesine de ilan verin hocam, orada hap gibi gider.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Hocam boşverin muhattap olmayın o kendisi çocuk olduğu için hep millete çocuk falan demeye çalışıyor sürekli :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Fiyat ne kadar uygun olsada elektronik ürünleri elden cikarmak zor oluyor. O kadar verecegime 100 lira fazla verip yenisini alirim diye düsünenler var.

Pekka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] Sayin vatandas ne ilgisi var. İlk sayfada yapilan yorumlarda 500e satarsin anca deniyo. 500 tl ye 1 senelik kullanilmis kartlari satiyolar ki arkadas acilmamis karti 675tlye satiyo bu 1. 2 fiyat dusurmeye yonelik yorum yapan kisilerin almiyicaklari belli piyasa hakkinda bilgileri de yok sanirim bu kartin ikinci el durumu hakkinda gelipdr burada saticiyi magdur etmek niyedir bu cocukluk degildirde nedir

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
[MENTION=427478]Pekka[/MENTION] Sayın ÜYECİK herkesin fikirleri farklıdır. Eğer senin fikrin öyleyse yada sana doğru gibi geliyorsa herkesin düşüncesi senin düşüncen gibi olmak zorunda değil. Şimdi sana göre çocukluk geliyor , bazı kişilerede pazarlık yapıp daha ucuza kapatmak anlamına geliyor.(Bir nevi ticaret) Yada adamın belkide okadar parası yoktur mesela 550 tl si vardır anca okadar parası çıkıyordur ve teklifte bulunmuştur bu çocuklukmu şimdi ? Sana göre çocukluk diye başkalarınada öyle gelmesi gerekmez.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Konuyla alakasiz ya da huzur bozucu, tartismalara giren ya da forumu aşağılayan bir yorum daha görürsem cezasiz kalmaz satis konusunda bos yorumlarda bulunmayalim, forumu begenmeyen varsa da girmez kimseyi tutup çekmiyoruz kolundan.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kart forum dışı satılmıştır ilginiz için teşekkürler ilan kapatılabilir.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kaça sattınız peki :) muhtemelen hepimiz merak ediyoruz :D

güle güle harcayın paranızı hayırlı olsun
malum ikinci el sitesinden 675 e sattım kutusu açık olanı 650 ye satmıştım düşüğe gitti ama sağlık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...