Asus R9 280X 3GB 384 BIT Sıfır Kapalı Kutu Vatan Faturalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pianoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cf yapmak amacıyla vatan bilgisayardan 1 ay evvel satın aldım sonrasında uygun fiyata asus 970 strix bulup satın aldığım için 280x i kutusunu dahi açmadan satışa koyuyorum. Emniyet bantlarını yakından çektim görüldüğü üzere açılmamış zedelenmemiştir. Kart 3 yıl asus tr garantili olup directx12 ye tam destek vermektedir. İstediğim fiyat 700tl pazarlık takas söz konusu değildir lütfen bu tarz mesajlarla birbirimizin vaktinden çalmayalım. Sadece istanbul içi elden satış mümkün başka opsiyon(sanalpazar vs.) bulunmuyor.

Kart sıfır ayarı, sıfırdan farksız vs. değildir mağazadan alındığı gibi kapalı kutuda emniyet bantları üzerindedir yani ilk açan siz olacaksınız vatanda şuan 762tl den satıştadır verilen fiyatı buna göre değerlendirin.

JhjrQm.jpg
a73AYA.jpg
6lTMlR.jpg
2gL5Y4.jpg

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ilan güncel fiyat ilk ve son kez 675tl olarak revize edilmiştir en düşük fiyat üzerinden bile karınız büyük!

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlan günceldir

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum beni yanlış anlama ama kutuyu aç veya açma bu önemli değil satın aldıktan sonra ikinci el oluyor bu yüzden fiyatda öyle 50-100tl indirip yapıp satabileceğiniz bir kart değil.

500'e kadar inersiniz bence.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dostum beni yanlış anlama ama kutuyu aç veya açma bu önemli değil satın aldıktan sonra ikinci el oluyor bu yüzden fiyatda öyle 50-100tl indirip yapıp satabileceğiniz bir kart değil.

500'e kadar inersiniz bence.
Olurmu canım öyle şey kutuyu aç veya açma ikinci el sayılsın:cursing: bugüne kadar yüzlerce satışım var ilk defa böyle saçma bir yorum görüyorum bu yorumu bir moderatörün yapması ise ayrıca üzücü fiyat 675tl olarak güncellenmiştir en düşük fiyat üzerinden kar 100tl fiyatı beğenmeyen vatandan 775tl ödeyerek satın alabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Olurmu canım öyle şey kutuyu aç veya açma ikinci el sayılsın:cursing: bugüne kadar yüzlerce satışım var ilk defa böyle saçma bir yorum görüyorum bu yorumu bir moderatörün yapması ise ayrıca üzücü fiyat 675tl olarak güncellenmiştir en düşük fiyat üzerinden kar 100tl fiyatı beğenmeyen vatandan 775tl ödeyerek satın alabilir.
Sıfır ürüne fatura kesmen gerek fatura kesebiliyorsan sıfırdır.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sıfır ürüne fatura kesmen gerek fatura kesebiliyorsan sıfırdır.
Hadi canım fatura vergi beyanıdır esası budur vergi levhası olmayan fatura kesemez senin mantığına göre fatura kesemeyen adamın malları ikinci el!!! Doğubanktan sıfır kapalı kutu mal aldın adam sana fatura kesmedi aynı yorumu onada yapsana! Kapalı kutu sıfırdır sen mal alacak olsan açılmış bızıklanmış ürünü mü yoksa kapalı kutu ellenmemiş ürünü mü alırdın? Ha fiyat işine gelmiyorsa satın almazsın bu kadar basit ama böyle yorumlar ancak ergen işi kimse kusura bakmasın.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Herkesin sıfır ve ikinci el ürüne bakışı farklıdır saygı duymak lazım ama benim için ürün sıfırdır. Sonuçta kullanılmış bir ürün değil

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zaten sıfır ürün tanımı bellidir kutusu açılmamış, ambalajı bozulmamış başkası tarafından kullanılmamış ürüne sıfır denir. Ama insanlar bunu bal gibi bildiği halde sırf fiyat kırdırabilmek adına böyle komik ve zorlama yorumlar üretebiliyor "malesef" onun yerine samimice gel fiyatı beğenmedim yada bütçem yeterli değil de satıcı fiyatta iskonto yapıyorsa ne ala yapamıyorsada saygılı olmak gerek.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar alan alır, almayan almaz. Tartışmaya, satışı baltalamaya gerek yok. Sıfır ürün olarak gören 100 TL ucuza alır, görmeyen almaz. Bu kadar basit.

Hocam siz en iyisi sahibinden.com a ürününüzü koyun. Forumlarda genelde bu tarz tartışmalar, fikir ayrılıkları olmazsa olmazdır.

Hayırlı satışlar..

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar alan alır, almayan almaz. Tartışmaya, satışı baltalamaya gerek yok. Sıfır ürün olarak gören 100 TL ucuza alır, görmeyen almaz. Bu kadar basit.

Hocam siz en iyisi sahibinden.com a ürününüzü koyun. Forumlarda genelde bu tarz tartışmalar, fikir ayrılıkları olmazsa olmazdır.

Hayırlı satışlar..
Teşekkür ederim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Benim yorumum hiçde saçma değil aslında çok mantıklı bir yorum yaptım.

Sıfır ürün satmak için fatura kesmeniz lazım? faturası kesilmiş garanti süresi başlamış bir ürünü satın alıyorsunuz sonrada hiç açmadım diye sıfır olarak satıyorsunuz? sözde sıfır olabilir ama elden alınıyor fatura kesilmiyor bu ikinci el ürüne geçiyor, neyse boşuna anlatmaya gerek yok siz bildiğinizi yapabilirsiniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada bizim ürününüz ile ilgili bir problemimiz, sorunumuz yok.

İnsanlara karşı o tavrınızıda düzeltmenizi öneririm sanki hakaret etmişiz gibi bu sinir bu öfke neden?

Mantıken 2 ci el ürün satıyorsunuz ve fiyatı pahalı dedim bu benim görüşüm saygı duymak zorundasınız, yorumuma saçma demeye hakkınız yok ben kimseye kişisel olarak hakaret etmiyorum tartışmıyorum sadece ürün hakkında görüşlerimi belirtiyorum.

İyi satışlar...

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ürün sıfır mıdır? Benim gözümde sıfırdır ama. Vatan bilgisayardan taksitle almak yerine 100 TL eksiğine senden almak cazip gelir mi gelmez mi ayrı mesele... Bir de şu var bilgisayar ürünlerini şirket adına alınca vergi avantajı, KDV avantajı oluyor. Bu yüzden senden almayı tercih etmeyenler olacaktır. İsteyen istediği fiyatı teklif eder alır ya da almaz bu sıfır tartışması gibi anlamsız bir tartışmadan daha mantıklıdır.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim yorumum hiçde saçma değil aslında çok mantıklı bir yorum yaptım.

Sıfır ürün satmak için fatura kesmeniz lazım? faturası kesilmiş garanti süresi başlamış bir ürünü satın alıyorsunuz sonrada hiç açmadım diye sıfır olarak satıyorsunuz? sözde sıfır olabilir ama elden alınıyor fatura kesilmiyor bu ikinci el ürüne geçiyor, neyse boşuna anlatmaya gerek yok siz bildiğinizi yapabilirsiniz.

Bu arada bizim ürününüz ile ilgili bir problemimiz, sorunumuz yok.

İnsanlara karşı o tavrınızıda düzeltmenizi öneririm sanki hakaret etmişiz gibi bu sinir bu öfke neden?

Mantıken 2 ci el ürün satıyorsunuz ve fiyatı pahalı dedim bu benim görüşüm saygı duymak zorundasınız, yorumuma saçma demeye hakkınız yok ben kimseye kişisel olarak hakaret etmiyorum tartışmıyorum sadece ürün hakkında görüşlerimi belirtiyorum.

İyi satışlar...
Ürün 3 yıl garantili 1 ayı gitmiş bu cihazı ikinci el yapıyorsa bu senin mantığındır sadece seni bağlar! Forumda ürün satışı yapılıyor en başta ilana senin gibi moderatörlerin saygılı olması gerekirken benim satışıma sen fiyat biçiyorsun üstelik alıcı bile değilsin elbette sinirleneceğim bu kimsenin haddine değil ha bunu yapacaksan gerçekten iyi niyetliysende pm den yazarsın olur biter moderatörde olsan bu sana satışımı baltalama hakkı vermez! Alıcıysan ancak link verirsin şurada daha ucuza satılıyor revize şart dersin geçer gidersin yaşın daha genç önerilerini kendine sakla.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu tavırla alacak olan da kaçar. :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
710 tl den faturasi sizin adina kesilmis powercolor markali 280x alma imkaniniza sahipsiniz, bunu goz onune alarak satin alma islemini gerceklestirin.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hadi canım fatura vergi beyanıdır esası budur vergi levhası olmayan fatura kesemez senin mantığına göre fatura kesemeyen adamın malları ikinci el!!! Doğubanktan sıfır kapalı kutu mal aldın adam sana fatura kesmedi aynı yorumu onada yapsana! Kapalı kutu sıfırdır sen mal alacak olsan açılmış bızıklanmış ürünü mü yoksa kapalı kutu ellenmemiş ürünü mü alırdın? Ha fiyat işine gelmiyorsa satın almazsın bu kadar basit ama böyle yorumlar ancak ergen işi kimse kusura bakmasın.
İstediğin kadar konuş faturanın hizmet alım ve ya mal alım bedeli ni ayrıyettten diğer vergü yükümlülüklerinin yazdığı bir evrak oldugunu sizden öğrencek değilim. İstediğin kadar konuş kardeşim o ürün 2. eldir. Ayrıca bir bant yapıştırmak zor değil yazıcıoğlunca alayına yapıştırılıyor greçi sen bilirsin anlatmaya gerek yok doğubank a gittiğine göre orda da rastlamışsındır. O kutunun üzerindeki yuvarlak bant satılıyor. Bilmeyenlerin haberi de olsun. yazıcı oğlunda mevcuttur isteyen gidip görsün hatta mağaza adı veririm özelden gitsin orada nasıl yaptıklarını ürünlerini görsün 2. el ürünleri alıp sıfır amabalaj koyup böyle bant takıp 0 diye sattıklarını yazıcıoğlu ile haşırneşir olan çoğu kişi de biliyor. Nokta.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İstediğin kadar konuş faturanın hizmet alım ve ya mal alım bedeli ni ayrıyettten diğer vergü yükümlülüklerinin yazdığı bir evrak oldugunu sizden öğrencek değilim. İstediğin kadar konuş kardeşim o ürün 2. eldir. Ayrıca bir bant yapıştırmak zor değil yazıcıoğlunca alayına yapıştırılıyor greçi sen bilirsin anlatmaya gerek yok doğubank a gittiğine göre orda da rastlamışsındır. O kutunun üzerindeki yuvarlak bant satılıyor. Bilmeyenlerin haberi de olsun. yazıcı oğlunda mevcuttur isteyen gidip görsün hatta mağaza adı veririm özelden gitsin orada nasıl yaptıklarını ürünlerini görsün 2. el ürünleri alıp sıfır amabalaj koyup böyle bant takıp 0 diye sattıklarını yazıcıoğlu ile haşırneşir olan çoğu kişi de biliyor. Nokta.
Hoop ağır ol sen ne kast ediyorsun hemşerim dolandırıcımıyım da böyle ileri geri konuşma hakkını kendinde buluyorsun burada asistan olabilirim dh de yıllardır satış yaparım böyle kepaze bir yorumu ilk defa senden duyuyorum ismime leke düşürmem kendini bilmez yorumunu kendine sakla yeteki insan senin gibi art niyetli olsun vatandan aldığın iade ürünlere ikinci kez fatura kesiliyor üstelik emniyet bantları dahi yok ona ne yorum yapacaksın işgüzar kardeşim!!!

710 tl den faturasi sizin adina kesilmis powercolor markali 280x alma imkaniniza sahipsiniz, bunu goz onune alarak satin alma islemini gerceklestirin.
En kötü amd partneri ile asus u bir tutmak üstelik fazla para vermek oda güzel eh buyrun siz öyle yapın ;)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] , [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
sıfır ürün denilince illa fatura kesilmesi gerekmiyor. Eğer ürünün kutusu açılmamışsa sıfırdır. Arkadaşın sattığı üründe sıfırdır sadece garanti süresi başlamıştır :)
Ürün şuan vatan da 774 TL. Alacak olsam 600 tl gibi fiyata alabilirdim bu ürünü.
Hayırlı satışlar bu arada.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Lazzz , @Vikings
sıfır ürün denilince illa fatura kesilmesi gerekmiyor. Eğer ürünün kutusu açılmamışsa sıfırdır. Arkadaşın sattığı üründe sıfırdır sadece garanti süresi başlamıştır :)
Ürün şuan vatan da 774 TL. Alacak olsam 600 tl gibi fiyata alabilirdim bu ürünü.
Hayırlı satışlar bu arada.

Tamam işte bende bundan bahsediyorum, ürünü kullanıp kullanılmaması ile ilgili yorum yapmıyorum ben garanti süresi başlamış satın alınmış bir ürünü tekrar sattığınızda kutusu hiç açılmamış yani kullanılmamış bile olsa yinede o ürün ikinci el oluyor fakat kullanılmadığı için sıfır olarakda görülebilir.

Bu satın alan kişinin kendisine kalmış bişi, bende satın alsaydım bu ürünü daha kutu hiç açılmamışsa elbette kullanılmamıştır rahatça alabilirim ama diğer yandan ikinci ele girdiği için 50-100tl indirip satmak alıcı bulmayı zorlaştırır diyorum bu kartı 500-600tl civarına satabilir zaten yukarıda teklifler gelmişti.

Bu arada ben kimsenin satışını baltalamıyorum size ürün satamazsınızda demedim kendi kafanızda kendinize göre yorumluyorsunuz benim görüşlerimi diyecek bişi bulamıyorum o yüzden size iyi satışlar diliyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hoop ağır ol sen ne kast ediyorsun hemşerim dolandırıcımıyım da böyle ileri geri konuşma hakkını kendinde buluyorsun burada asistan olabilirim dh de yıllardır satış yaparım böyle kepaze bir yorumu ilk defa senden duyuyorum ismime leke düşürmem kendini bilmez yorumunu kendine sakla yeteki insan senin gibi art niyetli olsun vatandan aldığın iade ürünlere ikinci kez fatura kesiliyor üstelik emniyet bantları dahi yok ona ne yorum yapacaksın işgüzar kardeşim!!!

En kötü amd partneri ile asus u bir tutmak üstelik fazla para vermek oda güzel eh buyrun siz öyle yapın ;)
Yapıyorsun demedik yapanlar var dedik . İçin fesat ise yapacak birsey yok.

Pekka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
280 fiyatindan da aza mi saticak adam 1 aylik acilmamis kullanilmamis karti

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bir malın fiyatını arz ve talep belirler. Ürünün maksimum satış fiyatı faturalı ürünün fiyatıdır. Minimumunu ise arkadaşın alacağı teklifler belirleyecektir.

Sıfırdır, değildir gibi anlamsız bir tartışmanın gereği yoktur. Bu şartlarla almak istemeyen almaz ama sıfır değildir diye arkadaşın durumunu detayları ile paylaştığı ürüne laf sokmaz.

Lütfen birbirimize biraz daha saygı.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Boş lafa gerek yok sıfır nedir ne değildir bilen biliyor forum moderatörü öncü olup ölücüye saf tutuyorsa tuz kokmuş demektir NOKTA

Pekka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üründe ve fiyatında hiçbi yanlış durum yok sahibinden.comda da gayet kullanılmış ürünler 550 650 arası satılıyor , arkadaşın ürünü hiç kullanılmamış 1 aylık kart boş yorumlara aldanmasın alacak kişi , 16-17 yaş aralığını takmayın

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Dostum sen o yok sıfır değildir car curt diyenlere bakma , bir ürünün eğer kutusu açılmamışsa o ürün sıfır dır.! Tabikide fiyatı mağazadaki ile aynı olmaması gerekir ama küçük bir indirim yapılabilir 650 700 civarı gibi.
Hayırlı satışlar dilerim.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ilan günceldir fiyat 675tl

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Fiyat gayet makul bence. İyi satışlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...