ASUS Notebook Yardım

FuNky1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Başlıkta da belirttiğim üzere hem oyun hem internet amaçlı 2000 TL'yi geçmeyecek şekilde notebook arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptım sizlerinde yardımlarına ihtiyacım ciddi şekilde var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullanım Amacım : İnternet ve World Of Tanks düzeyinde online oyunlar.

1)Asus P Series P2528LJ-TR551D Notebook :Asus P Series P2528LJ-TR551D Notebook

2)Asus K Series K555UB-XO099D Notebook : Asus K Series K555UB-XO099D Notebook

Bu iki notebook arasında kararsız kaldım arkadaşlar f/p açısından en uygunu hangisidir yardımlarınızı bekliyorum.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Başlıkta da belirttiğim üzere hem oyun hem internet amaçlı 2000 TL'yi geçmeyecek şekilde notebook arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptım sizlerinde yardımlarına ihtiyacım ciddi şekilde var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullanım Amacım : İnternet ve World Of Tanks düzeyinde online oyunlar.

1)Asus P Series P2528LJ-TR551D Notebook :Asus P Series P2528LJ-TR551D Notebook

2)Asus K Series K555UB-XO099D Notebook : Asus K Series K555UB-XO099D Notebook

Bu iki notebook arasında kararsız kaldım arkadaşlar f/p açısından en uygunu hangisidir yardımlarınızı bekliyorum.
2. Laptop daha iyi. Ekran kartı daha iyi işlemci daha iyi bi ram 'i 4 gb o da 80-100 lira bişey alıp takarsınız.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
1. cihaz daha çok iş bilgisayarı kıvamında bir makine. 2. cihaz günlük kullanım ve hafif oyunlarda uzun zaman götürür. Benden tavsiye disk sürücüsünü çıkar (artık kimse kullanmıyor, formatlarda USB'den bağlayabilirsin) o bölümden SSD tak ve Windows'u SSD'ye kur. Ne oldu ? 1 TB okuma alanı + SSD ile çalışan bir sistem. Oynayacağın oyunların ve sık kullandığın şeyler, günlük işlerim SSD'de kalsın, kalanları ver hard diske gitsin.

Şunun gibi;

Eğer notebook'u sökmek konusunda kendine güvenmiyorsan bilen bir arkadaşından yada bilgisayarcıdan yapmasını iste.

FuNky1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar K555 UB de karar kıldım bende sağolun.