Asus N56VZ S4400D- 16GB ram-İ7-3630QM -nvidia gt 650m 128bt 4gb paylaşımsız. özellikleri bu olan bilgisayarı 1 hafta önce aldım. aşağıdaki ısı değerleri oyunda çok fazla geldi. bu normal mi? özellikle sniper gw 2 oynarken ki sıcaklık bilgisayara zarar verir mi ? fan alsam bu sorunu çözebilir miyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
normal kullanımda sıcaklık cpu:55 grafik işlemcisi gpu:43 hgst( ne olduğunu bilmiyorum) :36
Sniper Ghost Warrior oynarken sıcaklık cpu:70 grafik işlemcisi gpu:65 hgst :36
Sniper Ghost Warrior 2 oynarken sıcaklık cpu:85 grafik işlemcisi gpu:75 hgst :36
oyunları full ayarlarda oynuyorum ve SGW 2 oynarken çok ısınıyor. bu özellikteki bilgisayarda bu tarz oyunları oynarken bu kadar ısınması normal midir? bilgisayara zarar verir mi?
normal kullanımda sıcaklık cpu:55 grafik işlemcisi gpu:43 hgst( ne olduğunu bilmiyorum) :36
Sniper Ghost Warrior oynarken sıcaklık cpu:70 grafik işlemcisi gpu:65 hgst :36
Sniper Ghost Warrior 2 oynarken sıcaklık cpu:85 grafik işlemcisi gpu:75 hgst :36
oyunları full ayarlarda oynuyorum ve SGW 2 oynarken çok ısınıyor. bu özellikteki bilgisayarda bu tarz oyunları oynarken bu kadar ısınması normal midir? bilgisayara zarar verir mi?