Asus N552VW

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hayırlı olsun kaca aldin güzel cihaz?
Subwofer diyorsun sanirim modelden modele değişiyor, ürünün kılavuzunda kutu içeriği kisminda yazıyor mu?
Baska sitelerde ayni üründe Subwofer veriliyor mu? Eğer boyleyse eksik içeriktir, değilse gelmiyordur yanında.

kartalpaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Eyvallah sağolasın. 3899 liraya aldım. Sanırım bu modelde yok subwofer.

kartalpaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ürün sonunda geldi. Benim gördüğüm artıları eksileri alt alta yazıyorum, düşünenler için.

+Tasarımı çok şık. Tuşların basma hissi güzel.
+Ses performansını bu kadar iyi beklemiyordum Sony kullandıktan sonra.
+GTA 5 yükledim hemen, tüm ayarlar full oynadım ve insanın kapatası gelmiyor oyunu. Akış, grafikler ve ses çok başarılı.
+Pil sabit güzel ama eksilere yazacağım kısmıda var.
+Klavyenin ışığı ayarlanabiliyor, istersen kısabilir veya sona alabilirsin. Gündüz kapatırsan güç harcamaz güzel düşünülmüş.
+Klavyede en sevdiğim kısım ise, touchpadin üzerinde iki parmağını aşağı yukarı yapıp sayfayı indirip kaldırabilmek oldu. Sol click yapıp sağdan aşağı çekmek için uğraşmıyorsun yada mouse ile sayfayı sağdan aşağı indirmiyorsun. Üç parmak ile sayfayı küçültebiliyorsun ayrıca. Ona asusun sitesinden bakabilirsin 3 fonksiyonu var sanırım.

Gelelim eksilere
-Klavyede yön tuşları çok sıkışmış rakamlara. Hızlı bir şey yaparken kayabilir elin.
-Batarya sabit olduğu için, dolduktan sonra şarjda takmamak gerek. Yani dolup dolmaması ile ilgilenmen lazım sürekli.
-GTA5 oynamadan evvel %80 lerde olan şarj, 40-45 dakikada %10 a geldi ve uyarı verdi pil zayıf diye. Kontrol ettim %70 pilden çekmiş oyun. Bunu yüksek ayarlarda kullanıma bağlayabiliriz tabi, biraz düşürüp denemekte fayda var.
-Vatan Bilgisayarda N552VW 147T lie model var ve bu modelde harici hoparlör yok. 171T olan modelinde var Vatanda'da o model yok tabi.

Genel olarak ürünü beğendim. Batarya canımı en çok sıkan kısım. Ne kadar gerekli derseniz aslında, bilgisayarım sürekli sabit duruyor taşımam gereken işler yapmıyorum ama sabit olsa bile prize takılı iken batarya ölmesin diye onu kontrol etmek istemiyorum açıkçası. Onu iyice araştırmak lazım acaba prize takılı olması sıkıntı olur mu uzun vadede.

Kolay Gelsin

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Ürün sonunda geldi. Benim gördüğüm artıları eksileri alt alta yazıyorum, düşünenler için.

+Tasarımı çok şık. Tuşların basma hissi güzel.
+Ses performansını bu kadar iyi beklemiyordum Sony kullandıktan sonra.
+GTA 5 yükledim hemen, tüm ayarlar full oynadım ve insanın kapatası gelmiyor oyunu. Akış, grafikler ve ses çok başarılı.
+Pil sabit güzel ama eksilere yazacağım kısmıda var.
+Klavyenin ışığı ayarlanabiliyor, istersen kısabilir veya sona alabilirsin. Gündüz kapatırsan güç harcamaz güzel düşünülmüş.
+Klavyede en sevdiğim kısım ise, touchpadin üzerinde iki parmağını aşağı yukarı yapıp sayfayı indirip kaldırabilmek oldu. Sol click yapıp sağdan aşağı çekmek için uğraşmıyorsun yada mouse ile sayfayı sağdan aşağı indirmiyorsun. Üç parmak ile sayfayı küçültebiliyorsun ayrıca. Ona asusun sitesinden bakabilirsin 3 fonksiyonu var sanırım.

Gelelim eksilere
-Klavyede yön tuşları çok sıkışmış rakamlara. Hızlı bir şey yaparken kayabilir elin.
-Batarya sabit olduğu için, dolduktan sonra şarjda takmamak gerek. Yani dolup dolmaması ile ilgilenmen lazım sürekli.
-GTA5 oynamadan evvel %80 lerde olan şarj, 40-45 dakikada %10 a geldi ve uyarı verdi pil zayıf diye. Kontrol ettim %70 pilden çekmiş oyun. Bunu yüksek ayarlarda kullanıma bağlayabiliriz tabi, biraz düşürüp denemekte fayda var.
-Vatan Bilgisayarda N552VW 147T lie model var ve bu modelde harici hoparlör yok. 171T olan modelinde var Vatanda'da o model yok tabi.

Genel olarak ürünü beğendim. Batarya canımı en çok sıkan kısım. Ne kadar gerekli derseniz aslında, bilgisayarım sürekli sabit duruyor taşımam gereken işler yapmıyorum ama sabit olsa bile prize takılı iken batarya ölmesin diye onu kontrol etmek istemiyorum açıkçası. Onu iyice araştırmak lazım acaba prize takılı olması sıkıntı olur mu uzun vadede.

Kolay Gelsin
Dizüstü cihazların pil sağlığı nasıl korunur bunu okumanızı öneririm.

kartalpaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Teşekkür ederim okudum ama benim duymam gereken şey şunlar?

1- Bu pil sabit ve 4 saat gidiyorsa, prize takılı durması problemini düşünmüş olmaları gerekmez mi ?
2- Düşünmediler ise, ben sürekli pil %100 oldu prizden alayım diye bakacaksam ciddi bir mühendislik hatası yok mudur ?
Prizde kalırsa pil bozulmaz. Sadece haftada bir %5'e kadar boşaltıp doldurursanız pil ömrü korunacaktır.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Lenovo pc lerde pil koruma modu var asus da benzer bir seçenek koyabilirmiş

kartalpaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lenovo pc lerde pil koruma modu var asus da benzer bir seçenek koyabilirmiş

Bir arkadaşımda söyledi onu ama biraz baktım bulamadım öyle bir program yüklü olarak. Çok güveniyorlar sanırım pillerine :)

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
3. parti programla olacak iş değil üretici firmanın kendi programı olması gerek
Lenovo'nun ki bu şekilde
0yBklV.png

kartalpaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Asus'un Power4Gear diye bir yazılımı varmış ama yüklü gelmiyor. Sitesinden inditiyorum şimdi .