Asus n53 batarya kısa devre sorunu

sansar34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelille herkese iyi forumlar dılerım forumun kurallarını pek ınceleme vaktım olmadı o yuzden yanlıs bırsey yaparsam af ola

sorunum asus n53 leptoba sahıbım ve orjınal bataryası olu orjınal sarj alatımde bozuldu standarı ıle aynı akım ve voltaja sahıp kalıtelı bır sarj aletı aldım orj japon malı 120w fakat power boardumda sarj soketımde lehım atmtı actım ve yaptım hersey duzeldı yenı bır batarya aldım fakat aldıgım batarya ıkı kere aynı sorunu yasatı bana ılk kendı fabrıka sarjını bıtırıyorum sonra 8 saat sarja koyuyorum doluyor ıkıncı seferde doluyor ama ucuncu sefer % 19 yada %65 kalıyor doluyo olarak gosterıyor ama dolmuyor adaptor cekınce dırek makına kesılıyor ıkı kere aynı markada oldu sımdı farklı bır marka pıl aldım ama yıne aynı muhabbet basıma geldı cozum olarak ne onerebılırısnı?

sansar34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkurler ahmet :) ıns sorunlarımıza ve baskarlarının sorunlarına elımızden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırız bızden daha bılgılı kısıler var forumda onların bılgı bırıkımınden yararlanmak gelırstırmek lazım kendımızı :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=360531]sansar34[/MENTION] yeni asus batarya ve şarj aleti almalısınız orjinal olmayan ürünlerden kaçının bende n53 sz007v modelini kullanıyorum i5, 550mli model benimki.
acaba nasıl bu hale geldi piliniz ?

sansar34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunun ne oldugunu cozebılmıs degılım hala ama sımdı yenı batarya altım tochi dıye bır marka sımdılık kullanıyorum herhangıbı bır sorun olusmadı daha ama yıne korkuyorum bısy olacak dıye cunku suan en fazla sarj %95 oluyor %100 olmuyor 2:50 gıdıyor batarya saveing modda 3:15dk gıdıyor ssd taktım daha olcme ımkanıım olmadı tahmınım 3:45 dk fln olur gıbıme gelıyor. ayrıca sarj aletım orjınal japon malı bıre bır voltaj akım hz uyuyor 120w adaptor. yenı olmaya baslayan bır sorunumda bazen wındows acılırken welcome yazısını gelınce bır anda guc kesıyor ondan oncesınde hıc bırsey yok tahmınımce yazılımsal bı problem var en kısa zamanda format atıp win 8 proda denemek ısıtıyorum sonra yıne burada yorumlarımı paylasırım :)