Asus - Msi

kamiloktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

[TD="colspan: 3"]
[/TD]

[TD="colspan: 3"]Arkadaşlar bu iki bilgisayar arasında kaldım. msi daha iyi gibi görünüyor ama kalite olarak nasıldır iyi bir laptopmudur. Asus vardı daha önce gayet memnundum aslında. Grafik kartları yakın gibi görünüyor çok önemsemiyorum çok iyi oyun oynatmasına gerek yok 3D çalışıyorum genelde. Ram asusa 4 Gb daha eklerim çok farketmez. Tek takıldığım kalite ve servis.

https://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-800xtr-core-i7-win-7-notebook-urun7391.html https://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1349v-notebook-urun6787.html#
[/TD]

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
niye ? sirf asus diye mi ?
asusun ve nvidia kart calistiran anakartlarin bazilarinda asiri isinma yuzunde bu ekranda cikan noktali cizgili sekillerle sonuclanan chiplerin erimesi oluyo bicok kiside var. yenisi olunca belki kaldirmislardir umidiyle msi daha yeni bi model kullanmis.
sonra msi 3.1 ghz asus 2.2 ghz :P
gerci 3ghz olani daha sicak olucaktir ki omru de az olucak demek ama calistigi surece cok daha hizli olucaktir :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
MSI diyorum, ısınma sorunu kesinlikle yok, çok kaliteli bir kasa kullanmış MSI bu modelde. Klavye tasarımı çok iyi değil ama ekran kalitesi, performansı tartışılmaz. 2 aydan beri MSI GE620DX kullanıyorum, bir sorun yaşamadım daha.

kamiloktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asusdan memnundum ama bu msi beynimi kemirio surekli. bide servisi cok kotuymus msi in neyse artik. peki ses kalitesi msi da nasil asusu magazada inceledim gayet guzeldi.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Samsung alcaksın o zaman. Ses ısınma sorunu asla yok. Serviste mükemmel.

kamiloktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler ama samsunglardada ekran çözünürlüğü düşük. full hd almam lazım yoksa 3d çalışmak zor oluyor

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
MSI, Penta Bilgisayar garantisi veriyor. Penta Bilgisayar ise Service Point ile anlaşmalı. Her ilde Service Point noktaları bulunmakta. O yüzden garantiyi çok dert etmeyin. Ben garanti kısmını pek takmıyorum , MSI'den önce Casper kullandım, herkesin alıp kullanmaya korktuğu. 4 yıl sorunsuzca kullandım, bir kere servise bile göndermedim. Ses kalitesini ise beklediğimin çok çok üstünde buldum. THX TruStudio Pro ile tahmin edemeyeceğiniz kadar kaliteli bir sesle karşılacaksınız.

kamiloktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1600*1200 çözünürlük iyi fakat 1920*1080 tercihimdir. çünkü 3D çalışmak düşük çözünürlükte gerçekten zor.

ses kalitesi ve servis hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim trnc sanırım msi tercih edeceğim.

neofobic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elektronik marketlerde çalıştığım için rahatlıkla söyliyebilirimki tabiki asus. fakat msi bu serisi ile baya bi sükse yaptı özellikleri gayet iyi. msi ın klavyesinde biraz boşluk var gibi geldi bana sanki. satış ve geri dönüş oranlarını düşünürsek asus derim. msi daki gt 635 ekran kartı driverında sorun vardı ve çözülmedi sanırsam. nvidia tarafından olan bir sorun. mevcut driver ile tam randımanlı çalışmıyor. benim tavsiyem asus fakat msi ın bu modelide alınmayacak gibi değil

kamiloktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler yorumlarınız için. ben msi aldım bile kargoda şu an hayırlısı artık

kamiloktay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarı iki gündür kullanıyorum ama şunu söyleyebilirim gerçekten güzel makina. bundan önce asus n61jq vardı onun grafik kartı ati5730 du ve call of duty oynarken oldukça fazla ısınıyordu msi da normal olarak ısnıyor ama asus un ancak yarısı kadar. 3D cad programları kurdum onlardada sorun yok gayet rahat çalıştırıyor. ses harika bi sorun yok. Birtek üstte turbobattery+ tuşuna bastığımda hiç bişey olmuyor neden acaba çözemedim. grafik kartının win7 x64 sürücüsü yok galiba 555m sürücüsü kullanıyor. Açılması uzun sürüyor ama bu donanımla 10sn de açılmasını beklerdim ama maalesef. Genel olarak iyi makina memnunum tavsiyeler için herkese teşekkürler.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
hayırlı olsun, turbobattery tuşu bende de işlev görmüyor, internetten araştırdım ama tam bir çözüm bulamadım maalesef