DarkW
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
Bu anakart ile işlemci uyumlu mu
FX 6300 uyar, Hatta bulabilirsen FX 8300 de olur .Her ikisine de bi miktar overclock yapılabilir. Anakart fazla güçlü değil,zorlamaya pek gelmez.FX 6300 nasıl peki onu O.C falan yapılır mı
Anladım anakart elimde vardı işlemci de aldım gelince biraz O.C yapabilirmiyizFX 6300 uyar, Hatta bulabilirsen FX 8300 de olur .Her ikisine de bi miktar overclock yapılabilir. Anakart fazla güçlü değil,zorlamaya pek gelmez.
İşlemci geldi ama görüntü vermiyor işlemciye elimle dokunduğumda ısınmış oluyor ne yapmalıyımİyi. Biraz overclock olur.
ramları denedim bios 1502 versiyon ama bios bozuk olabilir anakart çoğu işlemciyi açmıyorAnakartındaki bios, bu işlemci için gereken 1401 biosundan eski ise ,görüntü alamazsın Bu birinci ihtimal.
2. ihtimal ise, ramlerle biraz oyna ,sök tak ,yer değiştir.tek kullan.
başka işlemcide çalışıyor biosunu güncelledimBiosu 1502 olarak nerede ,nasıl görebildin Makina açmadan.
Eğer elinde eski bi işlemci varsa .
görüntü gelmiyor işte athlon işlemcide görüntü geliyor fx işlemcide gelmiyorFx 6300 de de çalışır o zaman.
evetjumper free configuration menüsünde,
cpu overclock mode ,manuel.
cpu referance clock, 230
cpu/nb freuency çarpanı,9
memory clock mode ,ramlerin hangi hızda ise tablodan bi alt hızı seç .Atıyorum 800 ise 667 yi seç.
cpu configuration menüsünde,
cool nq uiet ve C1E Support disabled.
Hiç bi yere voltaj verme.
Makinada açmama durumu vs. olursa pille uğraşma. Bios pilini solunda CLRTCL soketi ile biosu default yapabilirsin Makina kapalı olacak.
Bu iş sorun değilde ,BU FX 6300 niye açmıyor. Pinleri kontrol ettinmi iyice.
Fx 6100 ile fx 6300 arasında çok fark varmıjumper free configuration menüsünde,
cpu overclock mode ,manuel.
cpu referance clock, 230
cpu/nb freuency çarpanı,9
memory clock mode ,ramlerin hangi hızda ise tablodan bi alt hızı seç .Atıyorum 800 ise 667 yi seç.
cpu configuration menüsünde,
cool nq uiet ve C1E Support disabled.
Hiç bi yere voltaj verme.
Makinada açmama durumu vs. olursa pille uğraşma. Bios pilini solunda CLRTCL soketi ile biosu default yapabilirsin Makina kapalı olacak.
Bu iş sorun değilde ,BU FX 6300 niye açmıyor. Pinleri kontrol ettinmi iyice.
Sonucu bi yaz.fx 6300 ü iade ettim başka fx6300 aldım inşallah bu çalışır
tamam gelince yazarım soğutucu olarak m200 alayımmıBiraz fark var.
Sonucu bi yaz.