Asus M2N-X Plus Anakart sorunu lütfen acil yardım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hem anakart param gitti hemde servis yolarinda harcadigim parayla iyi kötü bi anakart alirdim..sinir hastasi olmamda paha bicilemez :D
seninle ayni seyi düsünüyorum asusmu Allah düsmanina vermesin..arastirdim en ucuz dandik biostari aldim ogünden beri tek sorunum yok,format bile atmadim 1sene olcak nereyse...

iceblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla doğru sölemişsin bunca zaman pc toplayıp satıyom en çok sorunu hep asusta gördüm 100$ lık M3A bile elimde patladı yeminle serviste yatıyo ben artık gigabyte kullanıyom neysede bişe değil müşteriler sinir oluyo karanlık karanlık açılınca makine bigün cinnet geçirip kırmasam iyidir :biggrin: kalın sağlıcakla

Cazipe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SeLamun aLeyküm canLAr. M2N-x Plus( http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NX_Plus/) anakartım AMD AthLon X2 4000+ 2.1 Ghz işLemcim var 6 yıLLık bir pc ama haLa canavar bana göre fakat sıkıntım şu işLemcimi yükseLtmek istiyorum anakarta dokunmadan anakartıma uygun bir işLemci tavsiye edebiLir misiniz? aciL yoksa pc mi değiştirecem Black OPS II yi BatLLefield3 the RUN gibi yüksek performans isteyen oyunLarı oynayamıyorum.

pC ÖZELLİKLERİ;

3 GB DDR 2 ram 800 Mhz
1 GB Nvidia 9500 GT 128 Bit ekran kartı
1 Tb Seagate 5600 RPM HDD
Asus M2N-X PLUS anakart
AMD ATHLON II X2 4000+ 2.1 GHZ İŞLEMCİ
XP PROFESSİONAL 32 BİT - WİN 7 64 BİT ULTİMATE - WİN 8 PROFESSİONAL

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kasan 4 gb sa 2 gb sök zaten asus m2n-xplus desteklediği ram kapsitesi 3 gb daha fazla desteklemdiği için bende 3gb ram var ne güzel çalışıyor