Asus laptopum aniden kapandı açılmıyor tepki vermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÖmeruS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ÖmeruS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlıkda söylediğim gibi laptopum kapandı açılmıyor daha önce 1 kere daha başıma gelmisti güç düğmesine 15 saniye basili tuttugum zaman icindeki statik enerjiyi kullanarak tepki verdi ve sarj olmaya başladı laptop açıldı ama suan ne yaptiysam tepki vermiyor bugün önemli işlerim var yardimci olabilir misiniz :(

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
batarya çıkabiliyor mu? çıkart sade bataryasızken güç düğmesine 5~10sn bas... bekle şarjı tak açılıyor mu bak... normalse sadece batarya ile... nadirde olsa DVD yazıcı varsa çıkartıp bak... onda kısa devre oluncada buna benzer olay olabiliyor...

ÖmeruS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam dediklerini yaptim gene bi tepki yok ama dedigin gibi dvd yazıcısını pc kapaliyken nasıl acacam?

ÖmeruS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
batarya çıkabiliyor mu? çıkart sade bataryasızken güç düğmesine 5~10sn bas... bekle şarjı tak açılıyor mu bak... normalse sadece batarya ile... nadirde olsa DVD yazıcı varsa çıkartıp bak... onda kısa devre oluncada buna benzer olay olabiliyor...
Birde benim batarya ölü sadece pc şarja takiliyken çalışıyor çekince sarj aletini kapanıyor gece elektrik gitti kapandı dahada açılmadı onun ile ilgisi olabilir mi?

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hocam dediklerini yaptim gene bi tepki yok ama dedigin gibi dvd yazıcısını pc kapaliyken nasıl acacam?
tutan tek vida var genelde kapak açıkken çıkarılabiliyor... batarya sabit modellerdense batarya ölüysede yapabilir... batarya değişimi öneririm... yan sanayi kısa ömürlü olur...

Samet demirkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Statik elektirik olabilir. Bilgisayarı prizden çekip bir süre bekletin. Aynı sorun benimde başıma gelmişti.

ÖmeruS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tutan tek vida var genelde kapak açıkken çıkarılabiliyor... batarya sabit modellerdense batarya ölüysede yapabilir... batarya değişimi öneririm... yan sanayi kısa ömürlü olur...
Bataryayi değişip bi deneyecem bakalım fayda edecekmi

Osman Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elektrikle ilgisi yok anakart problemi garantisi varsa servise gönderin.

GreenBeaver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektrikle ilgisi yok anakart problemi garantisi varsa servise gönderin.
Mause çalışmadı bende bu lattopta denedim aygıtı tanıyamadı yeniden başlattım ve yeniden başlatılırken birden gitti ne şarj oluyor ne de açılıyor (modeli: Asus X553M) 2 adet led var biri açıkken diğeri şarj olurken yanması için fakat ikisi de yanmıyor güç düğmesine basılı tuttum bir kaç kez basıp çektim ama nafile fn ile üst slottaki bütün tuşlara bastım tek tek ama yine de olmadı ne yapabilirim sebebi ne olabilir

TugiBabaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Mause çalışmadı bende bu lattopta denedim aygıtı tanıyamadı yeniden başlattım ve yeniden başlatılırken birden gitti ne şarj oluyor ne de açılıyor (modeli: Asus X553M) 2 adet led var biri açıkken diğeri şarj olurken yanması için fakat ikisi de yanmıyor güç düğmesine basılı tuttum bir kaç kez basıp çektim ama nafile fn ile üst slottaki bütün tuşlara bastım tek tek ama yine de olmadı ne yapabilirim sebebi ne olabilir
git kendine yeni konu aç insanların konusunu ne işgal ediyon?

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
bence bataryanı degistir bir sey olmazsa da bence artık bilgisayarcıya goster cunku normal hal degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun bilgisayara elektrik gitmiyor

tanerta88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam merhabalr aynı sorun bende de oldu da laptop şuan yatıyor sıkıntısı neyniş acaba çözebildin mi