Asus laptop sorunları?? Yardım edinnn

eminsdrain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi bizim asus F3sv marka bi bilgisayarımız var aldığımızdan beri sorunları bir türlü bitmedi (ayrıca bide asus anakart var ondada çok sorunum var ama konuyla alakalı değil) biz buna XP yükledik driverleri zor bulduk, her neyse şimdi bu laptop'a hem ethernet kablosu hemde güç kablosu aynı anda takılı olduğu zaman bilgisayar açılırken donuyor bunun sebebini ve çözümünü bilen varsa bi el atarsa sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

eminsdrain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca fn ile açılan kısa yol tuşları çalışmıyor (num lock la ilgili bir sorun değil) bunların ayrıca bir driveri filan var mı yoksa bir sorun mu bilen varsa ve bunada bir çözüm önerisi sunarsa çok sevinirim... tekrardan teşekkürler...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
olay basit arkadaşım sen orjinal işletim sistemini kaldırdığın için bazı fn tuşları çalışmayacaktır... çünkü fn tuşları xp tuşu değildir...

Sen xp direverları zor buldum demişsin burda ben sana hayret ettim... ASUS tüm laptopları için tüm driverlarını çok güzel bir şekilde yayınlıyor...

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

adresinde ürünün seç ondna sonra xp kullanıyorsan tüm xp ile ilgili olan driver utilty ne varsa indir kur...
tüm sorunların kalkacak...
eksik driver yüklersen utilitylerin bazılarını yüklemezsen tabi sorunlar yaşarsın...

eminsdrain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zor buldum dedim çünkü asus bu modeli çıkartalı 1 seneden fazla oldu ama xp driverlerini yeni yayınladı buldum indirdim bunda hayret edecek birşey yok çok uzun zamandır takip ediyordum bekliyordum xp driverlerını... driverlarıda yükledim ama sorun ortadan kalkmadı bakalım neyse yinede teşekkür ederim.. ayrıca sanırım Kahramanmaraşlı'sın dikkatimi 46 çektide öyleyse hemsehriyiz hemşehrimden cevap gelmesine sevndim :))

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
evet maraşlıyım :))
walla ben asustan çok memnunum...
vista da kurdum xp de kurdum modifiyeli xp de kurdum linux da kurdum... ve driver sorunu yaşamadım...
Ama bana çok sorun yaşatan laptoplar da gördüm deli eden dell gibi...
Ayriyeten asus amerikaya yani merkeze soru sorduğun zaman çok detaylı bir şekilde hemen yanıtlıyorlar... hem de anlaşılır bir dille...

eminsdrain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sende açılırken donma sorunu oldu mu?? benim bir iki arkadaştada olmuş bu sorun hem ethernet hemde güç kablosu takılı oldugu zaman açılışta donuyor bu kobuda bir bilgin var mı??

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
walla 17 ay oldu Asus kullanalı bu güne kadar tık demedi...
arkadaşımın var yine bir Asus onda da hiç bir sorun oluşmadı...
ama teknoloji şans işidir bazen çok iyi markalar SONY gibi patlayan bataryalar üretebiliyor... herkes de patlamıyor ama patlayanlar da var? çok bilinmedik bir marka alırsın ama yıllarcada hiç sorun yaşamadan kullanırsın...

lokmangazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede asus f3 s var şimdiye kadar olmamıştı busorun ama enson arkdaş format attı açılırken donma oluyo bi de lan (wiriles)kuramadım bi blutut yok kuramıyorum bunların hepsi asuu da yayınlandımı

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
arkdsalar bende de f3sc var .. bende xp ye cevırdıkten sora guncelleme yaptıktan sora bır donma oluodu .. donma derken daha acılmıo res atıorum ve tekrar donuo :) buna dıcek bırsy varmı .. yanı bılgısı olan bırı ?

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardes sorunun modem ayarlarınla ılgılı yapılandırma yaparken gelismiş ayarları ıle oynamısın modemın kaldırın yedıden kurun derım sorun cozulur.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Benimde bir sorunum var aslında sorunda sayılmaz ama yinede sizlere sormak istedim:)şimdi bende asus f3jr laptop var windows 7 kurulu sorunsuz çalışıyor driverler hepsi tam güncel eee diyeceksiniz sorun ne o zaman:blush:söylüyorum şimdi hani windows başlarken amblemi noktalar halinde büyüyüp bütünleşiyor ya o işte bende olmuyor:(tam o noktalar ortaya çıkarken donuyor o şekilde başlıyor dediğim gibi bu bir sorun değil ama yinede merak ediyorum neden olmuyor kullandığım win7 dvd'sini başka pc'lerde denedim bir sorun yok yani windows'tan kaynaklanmıyor bildiğim kadarıyla:yes:diyeceksiniz bios güncel mi evet bios'ta güncel sizce neden kaynaklanıyor olabilir..:huh:

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Benimde bir sorunum var aslında sorunda sayılmaz ama yinede sizlere sormak istedim:)şimdi bende asus f3jr laptop var windows 7 kurulu sorunsuz çalışıyor driverler hepsi tam güncel eee diyeceksiniz sorun ne o zaman:blush:söylüyorum şimdi hani windows başlarken amblemi noktalar halinde büyüyüp bütünleşiyor ya o işte bende olmuyor:(tam o noktalar ortaya çıkarken donuyor o şekilde başlıyor dediğim gibi bu bir sorun değil ama yinede merak ediyorum neden olmuyor kullandığım win7 dvd'sini başka pc'lerde denedim bir sorun yok yani windows'tan kaynaklanmıyor bildiğim kadarıyla:yes:diyeceksiniz bios güncel mi evet bios'ta güncel sizce neden kaynaklanıyor olabilir..:huh:
Böyle bir sorunu ilk defa duyuyorum.