mehmet yahya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
leptobumda açılırken kapanıyor ama açılırken hemen biosa girip çıkarsam kapanmıyor sizce sorunun çözümü nedir
HDD mi? SSD mi?Mesaj otomatik birleştirildi:BU videolara bak
HDD mi? SSD mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
BU videolara bak
Bak tek basina sadice anakarti bile calistirdim yinede kapaniyor yani ssd batarya cd rom da fln degil sorun bak bilgisiyarimi actigimda bir sure sonra kapaniyor ama baslangicta hemen biosa girip cikarsam kapanmiyor biosta biseyapmiyorum sadice hemen girip cikiyorum ve duzeliyorolayı düzgün anlat
![]()
olabillirişletim sisteminde sıkıntı vardır mesela bende windows 10 yüklü bilgisayarımd başka bir harddisk taktım win xp çalışmadı bana göre önce önemli dosyaların varsa yedekle sonra factory reset
anakart reset atanlatamadım galiba tek anakartı çalıştırdım yinede kapandı yani ssd fln herşey çıkıkken bile çalıştırdım yinede kapandı hem kaçkere format attım
o nasıl olacakanakart reset at
o nasıl olacak
Yazılımsal yolla sıfırlama:benimki leptop olduğu için yapamam bunu ama biostan biosa reset yani bios ayarlarını sıfırlamayaı denerim
bunu deneYazılımsal yolla sıfırlama:
technopat
- Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir.
- Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne gelinir ve Enter'a basılır.
- Save & Exit diyerek çıkılır.
- Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlara döndürür.
pense ile vidayı tut sonra çevirSiz ciddimisiniz ya wirlers karti diyorum anakrtta yani nasil yapabilrim ya
Olmadupense ile vidayı tut sonra çevir
Sende bişey istiyeceğimSonra gidiyim bunu yapiyum ondan sonrada altindako multicontroller entegresine zarar veriyim
Olmadu
Entegreye zarar mı verdin?Sonra gidiyim bunu yapiyum ondan sonrada altindako multicontroller entegresine zarar veriyim
Olmadu
TAMAMhayır zarar vermedim biraz saonra atarım resminide vidanın