Asus GL502VM alınır mı?

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Değiştirdiğim 5. Asustan sonra asus pişmanlıktır diyorum. Alma aldırma. Bende Zephyrus almıştım. Şu anda bazı sorunlardan dolayı servise DOA garantisi kapsamında iade için verdim. Hala bekliyorum. Servise verdiğin ürün hakkında bilgi almak istediğinde dahi bağlandığın arkadaşlar müşteri temsilcileri oluyor ve teknik servis ekibiyle alakaları yok bilgi paylaşımı çok kıt.

Purethunderbolt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Değiştirdiğim 5. Asustan sonra asus pişmanlıktır diyorum. Alma aldırma. Bende Zephyrus almıştım. Şu anda bazı sorunlardan dolayı servise DOA garantisi kapsamında iade için verdim. Hala bekliyorum. Servise verdiğin ürün hakkında bilgi almak istediğinde dahi bağlandığın arkadaşlar müşteri temsilcileri oluyor ve teknik servis ekibiyle alakaları yok bilgi paylaşımı çok kıt.

Zephyrus modelinde bile sorun çıktı yani? Asus'un teknik servisinden daha memnun olanı göremedim. Sırf bu yüzden 500-600 lira fazla verip Msi alacağım sanırım.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Zephyrus modelinde bile sorun çıktı yani? Asus'un teknik servisinden daha memnun olanı göremedim. Sırf bu yüzden 500-600 lira fazla verip Msi alacağım sanırım.
Msi tarafında da durum farklı değil inanki

Son düzenleme:

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Bahsettiğim bilgisayar aşağıdaki linkte arkadaşlar. Ekran kartının 3 GB olması önemli değil. Isınma sorunu var mı? Kasa kalitesi nasıl bunları merak ediyorum. Sadece internette satılıyor hiçbir mağazada göremedim daha çünkü. Varsa kullanan lütfen aydınlatsın beni.

Asus GL502VM-FY175T Intel Core i7 7700HQ 16GB 256GB SSD Fiyatı

açıkcası ben : Tulpar T5 V13.1.1 15.6" Gaming Laptop öneririm , sizin attığınız linkteki laptopa kıyasla çok daha iyi özellikleri (3GB 1060 yerine 6GB 1060 günümüz oyunlarındaki yüksek VRAM kullanımdan dolayı 3GB ın yetersiz kaldığı yerleri rahatça karşılayacaktır) , ayrıca üzerine biraz daha ekleme imkanın varsa attığım linke tıklayıp "Özelleştir" kısmına gelerek sistemin özelliklerini arttırabilirsin , v13.1.1 in videosunu bulamadım fakat v13.1 için bir video var bu videoyu izleyip üzerine minimum 5 fps fazlasını düşünerek değerlendirebilirsin.(Özelleştirdiğin parçalara göre dahada artabilir FPS)