ibrahim54300
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar notebook ta çift fan var sağdaki fan devir yükseldikçe aşırı ugultu sesi geliyor yavasladiginda ses gidiyor sorun nedir normal bişey mi
Asus servise hiç gondermedim nasil gönderiliyor 2 yıllık cihaz daha hiç açılmamışNormal şartlarda, fan sondayken sesin yüksek gelmesi gayet olanaklıdır. Ama anlattığınız gibi aşırı bir ses geliyor ise tahminen donanımsal bir sorundur ve yetkili servise götürmenizi tavsiye ederim.
Asus servise hiç gondermedim nasil gönderiliyor 2 yıllık cihaz daha hiç açılmamış
Garanti bitti ise servis sökmeye bile ücret alırAsus servise hiç gondermedim nasil gönderiliyor 2 yıllık cihaz daha hiç açılmamış
Çok fazla fatura çıkartabilirler.Garanti bitti ise servis sökmeye bile ücret alır
Cihaz hazır açılmışken (laptop iyi ise) ram eklettir temizlettir termal macunları yenilettir hatta gömülü batarya ise ona bile baktır
Ama sıfır gibi olur kendi anlarsa kendi yapardıÇok fazla fatura çıkartabilirler.
Fan sesi bellidir öyle değil tok bi ugultu sesi geliyorFanın RPM hızı artıyor, normal bir durumdur elbette. Aşırı ses olması ise anormal bir durumdur.