Asus Eee PC, SDN'de!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Asus'un birkaç yüz liraya satılacak olan minik dizüstü bilgisayarı Eee PC'de kısa bir gezintiye çıkıyoruz. Yakında ülkemize gelecek olan Eee PC, şimdi ShiftDelete.Net'te.

Dünyada oldukça dikkate çeken ve neredeyse siparişleri yetiştirilemeyen Asus'un minik dizüstü bilgisayarı Eee PC, bir kilonun altındaki ağırlığı ve uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şüphesiz ki aynı boyutlarda çok daha güçlü bilgisayarlar yapmak mümkün; ama hem yüksek taşınabilirlik hem de uygun fiyat ancak bu şekilde bir araya gelebiliyor.

SDN - http://shiftdelete.net

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Video çok güzel olmuş ülkemizdede talep görecek bir ürüne benziyor başarılar dilemek düşüyor bizede

yasin8619

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gayet güzel, şık, cazip fiyat gibi görünüyor ::::> olumlu yanları
Ama tam bi Laptop gibi performans veririr mi ki?

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fiyatını beğenmedim..

video için teşekkürler elinize sağlık

such

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açık kaynak yazılımlardanda para kazanılabildiğini gösterebilen bir örnek pek küçük ama :)

RaMSeN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu fiyata pek alıcı bulacağını zannetmiyorum. Bulsa bile yine parası olan kesim alır. Bunun ülkemizde satılabilmesi için 200 ytl civarında olması gerekir.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
RaMSeN dedi ki:
Bu fiyata pek alıcı bulacağını zannetmiyorum. Bulsa bile yine parası olan kesim alır. Bunun ülkemizde satılabilmesi için 200 ytl civarında olması gerekir.
Evet

3rk4n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşa katılıyorum. Ürünün hdd si flash bellek usb bir cd rom yardımı ile istediğimiz işletim sistemini kurabilirmiyiz bu cihaza ?