- Reaksiyon puanı
- 9,815
Hocam benim yeni PC mi? Benim işlemci Intel Core i5 9300H.@ThorJ sizinki FCBGA1440.
Hocam benim yeni PC mi? Benim işlemci Intel Core i5 9300H.@ThorJ sizinki FCBGA1440.
Evet.Hocam benim yeni PC mi? Benim işlemci Intel Core i5 9300H.
Sağolun hocam araştırmanız için hocam.
O PC bu değil mi?Merhaba mi̇llet
Asus k53s model laptopum var gami̇ng ve offi̇ce İçİn kullaniyorum üzeri̇nde stok gelen i5 2410m ve 4gb ram yetmi̇yor . En ufak patlama vs. Olayda donuyor. Bunun yani sira 500gb hdd açilişta ve çalişmada gerçekten yetersi̇z kaliyor loadi̇ng uzun sürüyor. Beni̇m danişmak İstedi̇ğİm konu İşlemci̇ye uygun ram öneri̇si̇ ve ssd öneri̇si̇ olacakti şİmdi̇den teşekkür ederi̇m.![]()
Biraz geç yazdım kusura bakmayın, evet pc ektekinin birebir aynısı.O PC bu değil mi?
resimag.com/p1/084fef26463.jpeg
Cs go da işlemci yükü fazla işlemci değişmedikçe iyi oynamazsın.Csgo lol gibi oyunlari akici oynayabilecekmiyim çünkü msi a/b'den baktiğim kadariyla ram kullanimi 3,8gb csgo'da.
şu sıralar ets2 oynuyorum ve işlemcinin %37-56 arası kullanıldığını görüyorum ram tarafının ise 3770mb kullanıldığını görüyorum mutlak olarak sorunun ramdan kaynaklandığını gözlemledim. işlemci, anakart uyumlu ram tavsiyesi verirseniz daha sağlıklı olur. Teşekkürler.Cs go da işlemci yükü fazla işlemci değişmedikçe iyi oynamazsın.
cs go da işlemcin ne kadarlarda kullanılıyor onu görüyor musun?şu sıralar ets2 oynuyorum ve işlemcinin %37-56 arası kullanıldığını görüyorum ram tarafının ise 3770mb kullanıldığını görüyorum mutlak olarak sorunun ramdan kaynaklandığını gözlemledim. işlemci, anakart uyumlu ram tavsiyesi verirseniz daha sağlıklı olur. Teşekkürler.![]()
yalan söylemeyeceğim bakmadım fakat 100 fps aldığımı söyleyebilirim ( menüde)cs go da işlemcin ne kadarlarda kullanılıyor onu görüyor musun?