batugan619
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Asus 9500 GT DDR2 1GB 128-Bit Nvidia GeForce Ekran Kartı
Son düzenleyen moderatör:
Elinde olan ekran kartı sanırım.Uyar fakat neden bu sisteme bu kadar kötü bir ekran kartı takıyorsun onu anlamadım ?
Mesela 3D-MAX'de o ekran kartı yüzünden işlemci tam kapasite çalışamayıp darboğaz sorunu yaşayacak o yüzden.Elinde olan ekran kartı sanırım.
çok soru soruyorum kusura bakma ama 3d-max ve darbogaz nedirMesela 3D-MAX'de o ekran kartı yüzünden işlemci tam kapasite çalışamayıp darboğaz sorunu yaşayacak o yüzden.
yani oyunlarda felan sistem tam kapasteli çalışmazmı diosunDarboğaz nedir ? Tüm detaylar burada
Autodesk firmasının yazmış olduğu 3B modelleme, görselleştirme ve animasyon oluşturma yazılımı.
Zayıf kalan donanım her zaman güçlü olan donanımın önünü keser. Tabi yazılımdan yazılıma, oyunlardan oyunlara değişkenlik gösteriyor.yani oyunlarda felan sistem tam kapasteli çalışmazmı diosun
o zaman takmalımıyım yoksa takmamalımıyım ?Zayıf kalan donanım her zaman güçlü olan donanımın önünü keser. Tabi yazılımdan yazılıma, oyunlardan oyunlara değişkenlik gösteriyor.
Tak bir şey olmaz ama ekran kartını yükseltmen yararına olacaktır.o zaman takmalımıyım yoksa takmamalımıyım ?
şöyle bi sorun var pcnin güç kaynagı 180w ama ekran kartı 350 w istiyormuş araştırdımda netten doğrumudur bilememTak bir şey olmaz ama ekran kartını yükseltmen yararına olacaktır.
Güç kaynağının güç dağılım tablosunun etiketini atarsan bu konuda yardımcı olurum.şöyle bi sorun var pcnin güç kaynagı 180w ama ekran kartı 350 w istiyormuş araştırdımda netten doğrumudur bilemem
nerden atabilirim dediğiniGüç kaynağının güç dağılım tablosunun etiketini atarsan bu konuda yardımcı olurum.
Kasanın kapağını açman gerekiyornerden atabilirim dediğini
sonraKasanın kapağını açman gerekiyor
evet ama kendi sitesinde resimdeki gibi 180 diyor anlamadım
teşekkür ederim çok saol.Bu modelde 300w güç kaynağı var.
r7 240 almaya karar verdim hangi markayı almalıyım sizce ?12v kanalından verdiği amper yeterli fakat 12v kanalından en az 211 watt güç gerekiyor. Kısacası güç kaynağı değişecek. Şimdi o kasaya uygun ölçüde güç kaynağıda bulmak gerek. Sen en iyisi R7 240 al. Güç kaynağını değiştirmene gerek kalmaz.
Sapphirer7 240 almaya karar verdim hangi markayı almalıyım sizce ?