TurkishAssassin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar nickimden ve profil resminden de anlaşıldığı üzere Assassin's Creed'i çok seviyorum.Sevmemin sebebi diğer oyunlar gibi oynanış veya grafikler vs. vs. değil.Gerçi onlar da çok iiyi oyunda.Fakat asıl beni etkileyen konu oldu.Eğer bu aralar oyun almayı düşünen varsa kesin alsın.Ama yeni çıkan oyununu almasın.İlk oyundan başlasınlar.Assassin's Creed 1 , Assassin's Creed 2 , Assassin's Creed Brotherhood , Assassin's Creed Embers , Assassin's Creed Altair's Chronicles vs. bütün oyunları alın,bu arada Assassin's Creed Revelations'u almayın ama.Bu oyunları bitirdikten sonra konuyu kaparsınız zaten.O yüzden Assassin's Creed Revelations'u almak zorunda kalmış gibi bir hisle karşılaşırsınız, hem bu arada da Assassin's Creed Revelations'un fiyatı da iner,fazla zarar yapmadan fazla oyun alırsınız.Ben böyle yaptım bütün oyunları aldım.Fakat masraf çıkartıcak tek şey bütün oyunların her konsolda olmaması.Mesela birisi PSP ' den oynanıyo birisi Nintendo'dan falan ama aldım bitirdim, çok da güzel oldu.Tek tavsiyem bu oyun olur oyun konusunda size.