berat güven
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 422
Ps 5 e ve Pc ye gelecek yani Ps 4 te dahil Trailer:
Çünkü viking halkı dünyanın en güçlü ve sağlam insanlarından birisiydi.normalde ana karakter fit bişi olur trailerdaki ezionun 3 katı
Şu oyunun adını "VALLAHA" diye okuyan bir tek ben miyim?
Onların hepsi bendim aslında desem(!)Yeter artık, bi bitmediniz.
He vallahaVallaha diye okudum, valhalla olarak çıktım. Bu nasıl isim arkadaş?
Vallaha valhallayı vallaha olarak okudum.He vallaha
NFS yine ayak uydurmaya çalıştığından öyle oldu. Bunların amacı da yok.NFS gibi sıvama yolunda hızla ilerliyorlar. Bir suikastçi oyunu olan seriyi ne hale getirdiler.
Devir değişti yerin demi saysınlar bence gayet iyi olmuş ayrıca AC hiçte bozulmadı. Amaç aynıNFS gibi sıvama yolunda hızla ilerliyorlar. Bir suikastçi oyunu olan seriyi ne hale getirdiler.
Aşağadan yukarıdan alakası yokBi tek banamı god of war çakması gibi geldi?
Sizin görüşünüz ayrı benim görüşüm ayrı. Bu yaptıkları oyun assasins adını almaya hiç yakışmıyor. Neredeyse bütün assasins oyunları satın alıp oynamış birisi olarak yazıyorum.Devir değişti yerin demi saysınlar bence gayet iyi olmuş ayrıca AC hiçte bozulmadı. Amaç aynı
Assasin's Creed değilde oyunun adı Valhalla olsaydı hiç bi şey demezdimSizin görüşünüz ayrı benim görüşüm ayrı. Bu yaptıkları oyun assasins adını almaya hiç yakışmıyor. Neredeyse bütün assasins oyunları satın alıp oynamış birisi olarak yazıyorum.