Assassin's Creed Revelations yüklü olmadığı halde kaldırmak ister misiniz hatası

flood123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Acrev oyununu aldım. Crack falan yaptım ama açılmadı. Sonra dll leri attığımdan dolayı olduğunu öğrendim. Bu sefer oyunu sildim. Ama tekrar yüklerken Bu Programı Bilgisayarınızdan kaldırmak istermisiniz diyor. Yüklü olmadığı halde. Dosya yok. Denetim masasında yüklü gözüküyor. Kaldır diyorum hata veriyor. Kısacası oyunu yükleyemiyorum. kaldıra kaldıra bir hal oldu. (Bu arada Başka bir bilgisayara bu cd den oyunu yüklemiştim ama kaldırmamıştı.) Yardım lütfen. Nasıl yükleyebilirim?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Denetim masası program kaldırdan kaldırdın mı?

Eğer kaldırdıysan oyunun kurulu olduğu dosyanın orada olup olmadığına bak.İçi boştur ama dosya olarak halen orada duruyor olabilir.Windowsun arama özelliğiyle Assassins's Creed ile ilgili arama yap.Assassin's Creed ile ilgili bütün çıkan dosyaları sil.Sonrasında CCleaner programıyla temizlik yap bilgisayarına.Kayıt defterini tarat ve temizlettir.

Bütün bunları yaptıktan sonra oyunu yüklerken oyunun yükleneceği dizin olarak direk C ye ya da HDD'nin hangi kısmına yüklemek istiyorsan direk o dizine yükle.Yani program files içine yüklenmesin.

C:/Assassin's Creed

Bu şekilde yüklendiğinden emin ol.Crack yaparkende gerekli talimatlara uy.Eğer Crack'in bozuk olabileceğini düşünüyorsan yeni crack indir.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
C:/ program filles aç içinde Assassin's Creed klasörü olacak eyer ordaysa sil derim silinmese
Güvenli mod sil tm

flood123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi yok dosya mosya yok denetim masasından kalmıyor geri yükleme olmuyor

W1ncHesTeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Regeditten arattır oyununun ismini ordan kaldır sonra tekrar yükle aynısı bana olmuştu L.A noire için böyle yaptım düzeldi

Sands

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Regeditten aratıp bulamam diyorsan da

advanced system care benzeri bir programla bilgisayarını tarat

sonra bu program sayesinde kolaylıkla temizlersin ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende seninle aynı durumdaydım kalkmıyodu hiç bir klasör olmamasına rağmen en sistemi geri yüklemeyi dene yaptım oldu