Assassin's Creed II'ye İndirilebilir İçerik

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ubisoft'un son zamanlardaki en meşhur fenomeni Assassin's Creed II'nin ek içeriği Battle For Forli'nin tanıtım videosu yayınlandı.

Aksiyon oyunlarının son dönemdeki en popüler isimlerinden biri olan Assassin's Creed II, satışa sunulduğu PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında fırtınalar estirmişti. PC platformu için 5 Mart 2010'da raflarda yer bulacak olan yapımın ek içerikleri duyurulmuştu.

İki Yeni DLC

Battle for Forli ve Bonfire of the Vanities adlarıyla yayınlanacak olan DLC'lerden ilki için tanıtım videosu yayınlandı. İşte Battle for Forli'nin yeni trailer'ı:

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/11094/t_asscreed2_battleofforlidlc_gp_gt.flv[/SDNTV]

Assassin's Creed II'nin PC sürümü için Mart ayında yayınlanacak olan DLC'lerde, ana karakter Ezio, yeni suikastlar peşinde...

:: Ubisoft'un Prince of Persia mı yoksa Assassin's Creed serisini mi daha çok beğeniyorsunuz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Adamlar ek paket çıkarıyor, daha hala pc versiyonu çıkacak. Pc'den ekmek yemeye yemeye adamlar yakında tamamen konsolcu olacaklar bu gidişle.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Assasings creed serisini daha çok beğeniyorum...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu ubisoftun oyunları cok agır oluyor yavf :D

Akin_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Prince of Persia bulmacalı bilmeceli yapısından kurtulursa günün birinde Assassin's Creed kadar güzel olabilir.Ama masalsı bir dünyada geçen yapımı böyle sınırlar çizilirse Assassin's Creed hep bir adım önde olacaktır.Ayrıca Assassin's Creed POP'un güzel yanlarını da alıyor dehlizlerdeki kovalamaca sahneleri filan daha oynamadım ama nasıl bir oyun olduğu konusunda hiç şüphem yok.