Assasin's Creed 3 Geliyor!

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ubisoft firmasının çok kısa sürede sıçrama yapmasını sağlayan oyunun ilki kudüs'te geçiyordu ve ilk oyun olmasından ötürü bazı eksiklikleri vardı. İkinci oyun çıktığında sadece Ubisoft için değil tüm oyun severler için de devrim oldu. Grafikler, şehir planlamaları, üçüncü şahıs tepkileriyle Assasin's Creed 2 oyun dünyasında şimdiden kült oldu.

Grafikler muhteşem, sırf şehirler arasında gezinmek için bile oynanır. Birbirinden değişik suikast görevleri, dönemin siyasi entrikaları ve tarihsel değişimlere tanık olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir oyun. İkinci oyunda güzel bir sürprizle Leonarda da Vinci bize eşlik ediyodu. 3. oyunda bakalım küçük sürprizlere devam mı? Sanırım oyun 4 ve sonrası olarak devam edebilir o yüzden arayı açmadan başında yakalayın.

Bu 2. oyun için oyunun müdavimlerine küçük bir sürprizle çekilen kısa film. Sanırım bu şekilde birşey ilk. Oyunu hiç duymayanlar heyecanına ortak olabilirler.

[video=youtube;TmhTsFRYS_U]http://www.youtube.com/watch?v=TmhTsFRYS_U&p=3556CBBEDBCE7A74&playnext=1&index=3[/video]

[video=youtube;Gv1coQvLI00]http://www.youtube.com/watch?v=Gv1coQvLI00&p=3556CBBEDBCE7A74&index=3[/video]

ve bu da 3. oyunun trailer'ı

[video=youtube;SNKnkKM3Xps]http://www.youtube.com/watch?v=SNKnkKM3Xps[/video]

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
2. oyunu cracklemeden dolayı oynamadım içimde uktedir :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1. oyun olsa ısrar etmem ama 2'yi mutlaka denemelisin ki 3 için az zaman kaldı. Benim de Mafia 2 uktem var aldırma :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Dadaist sana davetiye gönderemedim özür dilerim dün akşam konsolda yoktu :mrgreen: neyse bende 2 yi oynayacaktım ama artık vakit kalmadı sen de bir an önce MAfia 2 yi dene çok güzel bir oyun :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
eyvallah sorun değil. valla kadıköye inmeye üşeniyorum şu ara. cd-rom da problemli maalesef yazamıyorum. mutlaka oynayacağım. onun 3. ne zaman çıkıyor acaba tembelliğe vaktim var mı ki :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
2'yi üç gün önce indirdim gerçekten muhteşem bir oyun bağımlısı oldum diyebilirim.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
eyvallah sorun değil. valla kadıköye inmeye üşeniyorum şu ara. cd-rom da problemli maalesef yazamıyorum. mutlaka oynayacağım. onun 3. ne zaman çıkıyor acaba tembelliğe vaktim var mı ki :)

üşenmemen lazım ben şarkılarına hasta olduğum için mafia 2 soundtrackini indirdim bile :D 3.ye çok var daha :D haber verilmedi herhalde daha :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Crack olayını çözmüştüm oynuyordum sonra harddiski yakmışım:DHerşey gitti bütün o dahil onlarca indirdiğim süper grafikli kült oyunlarımın hepsi gitti:DBir daha indirmeye üşeniyorum aslında şu utorrentteki 70 küsür oyun/film insinde onu da indiririz bakalım acelesi yok.Birinciyi zaten oynamıştım nasıl birşey olduğunu biliyordum 2.yide başlarını oynamıştım birkaç bölüm gerçekten güzel oyun tekrar indirecem ya da ya iyi fikir oyun kalmıcak pcde yoksa oynayacak.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8

bütün bölümleri vardı bende. çocukken onun yüzünden az okula geç kalmadık. sabah 8 de show tv veriyordu hala hatyırımda bak :) bir ara filmnin yapılacağını söylemişti firması ama hanamichi'nin karakterlerini verebilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. transformers faciassı gibi olup nefret etmektense böyle kalsın hafızamızda zaten.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Crack olayını çözmüştüm oynuyordum sonra harddiski yakmışım:DHerşey gitti bütün o dahil onlarca indirdiğim süper grafikli kült oyunlarımın hepsi gitti:DBir daha indirmeye üşeniyorum aslında şu utorrentteki 70 küsür oyun/film insinde onu da indiririz bakalım acelesi yok.Birinciyi zaten oynamıştım nasıl birşey olduğunu biliyordum 2.yide başlarını oynamıştım birkaç bölüm gerçekten güzel oyun tekrar indirecem ya da ya iyi fikir oyun kalmıcak pcde yoksa oynayacak.

1. de görev tekrarları sorun yaratmış oyuncularda o yüzden 2 de bunu aştılar ve sağlam yer edindiler. 3 daha süper olacak kesin. bundan daha ilerisini yaparlarsa gta gibi efsane olur.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
brotherhood ek paket değil miydi?
ayrıca forumda konusu açılmıştır diye hatırlıyorum
merakla beklediğim oyunlardan biridir (bir spore u beklemişimdir 2-3 yıl gibi bir süre birde bunu)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
1. de görev tekrarları sorun yaratmış oyuncularda o yüzden 2 de bunu aştılar ve sağlam yer edindiler. 3 daha süper olacak kesin. bundan daha ilerisini yaparlarsa gta gibi efsane olur.

Oyuncular da haklı birinciyi bende oynadım yarısında sildim gerçekten hep aynı şeyler tekrarlanıyor pek beğenmemiştim ama 2.gerçekten güzeldi doğrusu 2-3 bölüm oynadım ama:DTekrar indirip bir bitireyim şu suikastçının intikamı 2yi.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oyuncular da haklı birinciyi bende oynadım yarısında sildim gerçekten hep aynı şeyler tekrarlanıyor pek beğenmemiştim ama 2.gerçekten güzeldi doğrusu 2-3 bölüm oynadım ama:DTekrar indirip bir bitireyim şu suikastçının intikamı 2yi.

Oyunda en çok hoşuma giden şey Leonardo daVinci fikriydi. Özellikle onun yaptığı havaaracıyla uçmak tarif edilemez bir heyecandı yaa :)

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
İlk önce Assassin's Creed II'yi, daha sonra Assassin's Creed'i oynadım. Özellikle II. oyun muhteşemdi. Brotherhood'u merakla bekliyorum.

özelden şu linkleri verebilirsen son bi şans daha vericem creed'e :D
2 kere indirdim crack'de sorun yaşadım...

Btjunkie.org ve skidrow diyeyim sadece. :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Önce 2, sonra 1 şimdi 3'mü olacak :) grafik şoku olmasın sonra :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Oyunda en çok hoşuma giden şey Leonardo daVinci fikriydi. Özellikle onun yaptığı havaaracıyla uçmak tarif edilemez bir heyecandı yaa :)

Ben oraya kadar gelememişti ya:DŞansa bak.Ne kadar kalıyor o bölüme başladığımzdan itibaren ?

Bende sadece skidrow diyim birkaç crack sonucunda uzun bir işlemden sonra çalıştırmıştım hatta skidrow çalışmamıştı birkaç şey daha yapmıştım kendi yöntemlerimleydi sanırım hatırlamıyorum anca çalışmıştı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

toplamda 270 küsür bölüm ama anime olarak 101 bölüm çekilmiş, geri kalanını manga olarak okudum, filmini çekeceklerine geri kalan 170 bölümü de animeye aktarsınlar çekileli 20 sene olmuş. Amerikan yapımı olsaydı 38 kere çizgi filmini yapıp 10 seri beyazperdeye aktarırlardı, bugs bunny yi bile yaptılar. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ben oraya kadar gelememişti ya:DŞansa bak.Ne kadar kalıyor o bölüme başladığımzdan itibaren ?

Bende sadece skidrow diyim birkaç crack sonucunda uzun bir işlemden sonra çalıştırmıştım hatta skidrow çalışmamıştı birkaç şey daha yapmıştım kendi yöntemlerimleydi sanırım hatırlamıyorum anca çalışmıştı.

avira antivir her açılışta o crack dosyasını trojen olarak görüp siliyor, pc yi her açtığımda avirayı durdurup tekrar crackliyorum :)