Mesajımız net! Assasins Creed konsolda oynanır.![]()
skidrow amca daha çıkartmadı ben indirdim ama rusça oyüzden bekliyorum
ben biraz daha bekleyeceğim ya oyunu kurup direk oynamak istiyorum yok ses yaması yok dil yaması uğraştıkça sıkıntı basıyor beni keyfini almam için hevesim kaçmamalıdün ben de TD den indiriyordum, 800 le falan indiriyordu ama baktım rusça yazıyor, %3 deyken iptal ettim. sonra siteden bakınca rus or ing. yazdığını gördüm. yani boşuna iptal etmişim. neyse diyip en iyi yol bildiğin yol diyerek zamundadan indirmeye başladım ama 48 saat oldu daha %70 de![]()
5 GB mı ? Dostum neler eksik onda![]()
beyler crack falan yaptım ama uplay üzerinden giriyor o da üyelik istiyor yaptım üyeliği serial istedi siz nasıl yaptınız yazarsanız sevinirim...#tambjk #topalsolucan #IuTKuI
beyler crack falan yaptım ama uplay üzerinden giriyor o da üyelik istiyor yaptım üyeliği serial istedi siz nasıl yaptınız yazarsanız sevinirim...#tambjk #topalsolucan #IuTKuI
arkadaşlar bir oyun konsolu almak istiyorum hangi marka alıyım acaba
evet gayet güzele benziyor ama benim max bütcem 20tlLogitech F710. ben çok memnunum.
kullandığın trackerları pm den göndersene ?Şimdi Blacbox'ı indirmeye başladım.2 saat 20 dk'ya bitiyormuş.
4 gün olmuş hocam sen indireli , bir sorun teşkil etmedi dimi ?vallahi crack falan istemedi. yüklendi, tıkladım açıldı.
Assassins Creed 3 (2012) [Repack]