Asphalt 8 mi Real Racing 3 Mü

egmn101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asphalt 8 ve rr 3 ün kaç gb olduğunuda yanina eklerseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar en kötü forum bu 10 larca soru sordum forumda kimse cevap vermedi şikayet edicem

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kimi kime şikayet edeceksin anlayamadım ben :D kimse cevap vermemiş cevap vermediler diye kimseye birşey diyemezsin şikayet edemezsin buradaki kişiler senin paralı çalışanın da değil, isteyen istediği cevabı verebilir ( konu ve ahlak kuralları dahilinde) sırf bu yüzden yorum yapmıyacağım.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
asphalt 8 ve rr 3 ün kaç gb olduğunuda yanina eklerseniz sevinirim teşekkürler şimdiden

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar en kötü forum bu 10 larca soru sordum forumda kimse cevap vermedi şikayet edicem

Arkadaslar gerekli cevabi vermis. Senin sorunun cevabi ise rr 3 ve asphalt 8 asagi yukari ayni 1.5 gb civarinda.

Tabi ki iki oyun birbirinden o kadar farkli. Asphalt 8 adrenalin,aksiyon vs var. Real Racing 3 ise pistte yaris yapiyorsun ;) Benim tavsiyem ilk rr 3 oyna.

egmn101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çok özür dilerim sinirim bozuldu ama 3 tane konu açtim benden başka kimse cevap vermedi hepinizden özür dilerim hepsi kalin yazmıyoruz