Arkadaşlar Merhaba,
Exchange Online Temel Kimlik Doğrulamasının Kullanımdan Kaldırıldı. Aşağıdaki c# koduyla web sitesinden mail gönderilebiliyorken bu günden itibaren gönderim yapamıyorum. The request failed. The remote server returned an error: (401) Unauthorized. hatası alıyorum.
EmailAddress alacakAdres = new EmailAddress("nihatyilmaz@gmail.com);
Aşağıdaki adreste OAuth metoduyla mail gönderimini denedim fakat burada da mutlaka kullanılan bilgisayardan office 365'e login olmadan mail gönderilmiyor. Sonuçta müşterilerimizin de kullandığı bir sistem olduğu için mail bilgilerini müşterilerle paylaşamayız.
Bu sorunu çözebileceğim bir yöntem var mıdır? Acil desteğinizi rica ediyorum.
Umarım yazdıklarım anlaşılır olmuştur.
Sevgilerimle,
Nihat
Neyse hızlı çözüm gerekiyordu ben de farklı bir çözüm ürettim. İhtiyacı olan olabilir diye paylaşmak istedim.
Amazon AWS SES (Simple E-mail Service) hizmetini kullanmaya başladım. Saniyede 14 eposta, 24 saatte günde 50.000 Eposta gönderim limiti var. Ayrıca dedicated IP hizmeti de var ve web sitesinden gönderdiğim mailler hızlı ve sorunsuz ulaşıyor.
Detaylı bilgi için buraya başvurabilirsiniz.
İlerleyen zamanda Exchange sorununu çözebilirsem tekrar dönüş yapacağım.
Sevgiler,
Nihat
Exchange Online Temel Kimlik Doğrulamasının Kullanımdan Kaldırıldı. Aşağıdaki c# koduyla web sitesinden mail gönderilebiliyorken bu günden itibaren gönderim yapamıyorum. The request failed. The remote server returned an error: (401) Unauthorized. hatası alıyorum.
EmailAddress alacakAdres = new EmailAddress("nihatyilmaz@gmail.com);
string strsubject = "Deneme konu;
string strbody = "Test mesajı";
ExchangeService service = new ExchangeService(ExchangeVersion.Exchange2013_SP1);
service.Credentials = new WebCredentials("mail@sirketmailadresi.com", "Sifrem123");
service.Url = new Uri("https://outlook.office365.com/EWS/Exchange.asmx");
EmailMessage message = new EmailMessage(service);
message.Importance = Importance.High;
message.Subject = strsubject;
message.Body = strbody;
message.ToRecipients.Add(alacakAdres);
message.Send();
Aşağıdaki adreste OAuth metoduyla mail gönderimini denedim fakat burada da mutlaka kullanılan bilgisayardan office 365'e login olmadan mail gönderilmiyor. Sonuçta müşterilerimizin de kullandığı bir sistem olduğu için mail bilgilerini müşterilerle paylaşamayız.
MailKit/ExchangeOAuth2.md at master · jstedfast/MailKit
A cross-platform .NET library for IMAP, POP3, and SMTP. - jstedfast/MailKit
github.com
Bu sorunu çözebileceğim bir yöntem var mıdır? Acil desteğinizi rica ediyorum.
Umarım yazdıklarım anlaşılır olmuştur.
Sevgilerimle,
Nihat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse hızlı çözüm gerekiyordu ben de farklı bir çözüm ürettim. İhtiyacı olan olabilir diye paylaşmak istedim.
Amazon AWS SES (Simple E-mail Service) hizmetini kullanmaya başladım. Saniyede 14 eposta, 24 saatte günde 50.000 Eposta gönderim limiti var. Ayrıca dedicated IP hizmeti de var ve web sitesinden gönderdiğim mailler hızlı ve sorunsuz ulaşıyor.
Detaylı bilgi için buraya başvurabilirsiniz.
Cloud Email Service — Amazon Simple Email Service (SES) — Amazon Web Services
Amazon Simple Email Service (SES), geliştiricilerin herhangi bir uygulamadan e-posta göndermesine olanak tanıyan uygun maliyetli, esnek ve ölçeklenebilir bir e-posta hizmetidir.
aws.amazon.com
İlerleyen zamanda Exchange sorununu çözebilirsem tekrar dönüş yapacağım.
Sevgiler,
Nihat
Son düzenleme: