Hocam ben şu an angular biliyorum daha önceden de programlama bilgim var ama ne ile basliyayim MVC ile mi core ile mi web apiyle mi web forms ile mi bilemedim yol gösterirseniz iyi olur.Öğrenilir, ancak Asp.Net mimarisinde bilginiz varsa daha hızlı bir şekilde core öğrenirsiniz.
Web api: Web tabanlı uygulamaların birbirleriyle veya farklı platformlar ile veri haberleşmesidir basit olarak.
Full stack geliştirme için öğreneceğim c# bilgim de var ama web formla mi baslamaliyim MVC ile core ile mi bilmiyorum?Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Amacınız nedir?
Teşekkür ederim web forms a gerek varmı ? Ve MVC için video önerir misiniz hem Türkçe hem ingilizceMvc ile başlamanızı öneririm. Temeli iyi atarsanız diğerlerini daha hızlı kaparsınız.
Teşekkür ederim proje serisi 2 yıl önce atılmış da eskimiş mıdır?Türkçe olarak Murat Yücedağı önerebilirim:
İngilizce olarak freeCodeCamp akademinin kaynakları olabilir.
Peki kaynakÖnce mvc sonra core
1-asp.net bir dildirÖğrenilir, ancak Asp.Net mimarisinde bilginiz varsa daha hızlı bir şekilde core öğrenirsiniz.
Web api: Web tabanlı uygulamaların birbirleriyle veya farklı platformlar ile veri haberleşmesidir basit olarak.