Asp.net çok acill lütfen bi bakarmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan daamlaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daamlaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Visual basic ile ;
1)Klavyeden 1 ile 4 arasında bir değer giriniz.Girilen değere göre
mevsimleri ekrana yazan programı yazınız.(1-ilkbahar,2-yaz3-sonbahar,4-kış)(select case yapısını kullanınız)
2) Cinsiyet bay ve yaş 18’den büyükse askere gidebilirsiniz.Cinsiyet bay ve yaş 18’den küçükse askere gidemezsiniz.Cinsiyet bayan ise askere gidemezsiniz yazdıran program ?
3)Girilen iki sayıyı birbiri ile karşılaştırarak büyük sayıyı küçük sayıya bölünüz.Bölümü ve kalanı ekrana yazdırınız.

LÜTFEN YARDIM EDİN.

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.DAmla sen bilgisayar programcılıgı ögrencisimisin?lise?
2.damla bunlar kolay algoritmalar bunları eğer sana derste göstermedilerse problem var.ama bunları derste gostermelerı lazım..sen bunları şimdiden başkalarına yaptırıyor isen bu işten ne verim alabilirsin nede başka birşey biraz kafa yor derim kendın bişiler yap yaz biz sana yaptıgın hataları gösterelim ki böylece yazılımcı olabilirsin ALGORİTMAN gelişmiş olur...

Ben şahsi görüşüm budur.. sen bişiler karala bakalım yaz buraya değişkenleri donguleri v.s sonra biz sana hatalarını gösterelim damla..
Forumu veya diger forumları geziyorum hep bu tarz ödevlerle ve cevapları ile dolu bu yardım eden arkadaşlar bence iyilik değil kötülük yapıyoruz.
Yardım etmekle ödevi yapmak çok farklıdır arkadaşlar lütfen biraz daha duyarlı olalım derim..