Asosyal Necmi'nin Hayatı

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Knk dışkı gibi okula yazdırdılar soğudum okula gitmekten. Üniversite olaydı iyiydi. Mahallede takıl diyon da mahallede dayılar, teyzeler geçiyor genelde. Genç diyebileceğin bi tek kekolar var. N'apayım onların küfürlü muhabbetlerini mi dinleyelim?
Knk o zaman bi üniye git meslekte dediğin gibi he :D

Reaksiyon puanı
551
Arkadaş çok üşengeç.

İstiyor ki ben bir şeyler için mücadele etmeyeyim, başkaları benim önüme getirsin.

Hayat öyle değil işte.

Sen kendin için bir şeyler yapmazsan kimse senin için bir iyilikte bulunmaz, bu her zaman böyledir, unutma.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
495
Knk o zaman bi üniye git meslekte dediğin gibi he :D
Açık lise 2-3 yılda bitecek. Üniversiteye gidene kadar aynı devam mı edelim yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş çok üşengeç.

İstiyor ki ben bir şeyler için mücadele etmeyeyim, başkaları benim önüme getirsin.

Hayat öyle değil işte.

Sen kendin için bir şeyler yapmazsan kimse senin için bir iyilikte bulunmaz, bu her zaman böyledir, unutma.
Üşengeç olduğumu nerden çıkardın?

Bir iş bul gerisi gelir deyip baştan savıyorsunuz.

İş bulacam, 6 günüm orda geçecek. İş çıkışı 3-4 gün spora gidecem ve ayı gibi yorulacam. O yorgunlukla dışarı çıksam bir şey yapasım gelmeyecek o yüzden evde bilgisayardaki işlere odaklanacam. Geriye 1 gün kalacak. Artık o gün ne olur bi fikrim yok.

Bu detaydan bahsedince cevap bulamazsınız tabi. Adam ortama gir diyor. Al bak girdim ortama.

Son düzenleme:

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Reis ofis işi gibi bir işe girsen arkadaşlarının olcağı

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
495
Reis ofis işi gibi bir işe girsen arkadaşlarının olcağı
Ofis işi nasıl oluyor ki?

Arkadaş çok üşengeç.

Hayat öyle değil işte.

Başkaları benim önüme getirsin kafasında olacak ne demişim?

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,466
Senin istediğin şuan şöyle birden hayatıma bir kız girsin onun arkadaşları ve sevgilileri ile arkadaş olayım birden ortam gelişsin falan diye öyle hayal ile olmuyor bunlar gideceksin sevdiğin bir iş türüne gireceksin geliştireceksin kendini bana baksan bende asosyol birisiyim ama kimseyle konuşmaktan utanmam.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
495
Senin istediğin şuan şöyle birden hayatıma bir kız girsin onun arkadaşları ve sevgilileri ile arkadaş olayım birden ortam gelişsin falan diye öyle hayal ile olmuyor bunlar gideceksin sevdiğin bir iş türüne gireceksin geliştireceksin kendini bana baksan bende asosyol birisiyim ama kimseyle konuşmaktan utanmam.
Abi ülkede iş kaynamıyor ki. Sevdiğin işe yönelik bir işe girmek dediğin şey hemen mümkün olsaydı ben şu an o işte çalışıyor olurdum. Antin kuntin bi yere girmek bile lüks olmuş. Şu satış danışmanlarındaki özgüveni görünce hayattan soğuyorum.

Bizi işe alsa alsa anca kekoman tiplerin çalıştığı yerde işe alırlar. Şu marketler nasıldır bilmiyorum, oraya girmeye çalışacağım.

Şu mücadele et lafları da kıl ediyor. Benim mücadele edip etmemem değil konu. Ne yaparak mücadele edeceğim onu soruyorum.

Reaksiyon puanı
551
Abi ülkede iş kaynamıyor ki. Sevdiğin işe yönelik bir işe girmek dediğin şey hemen mümkün olsaydı ben şu an o işte çalışıyor olurdum. Antin kuntin bi yere girmek bile lüks olmuş. Şu satış danışmanlarındaki özgüveni görünce hayattan soğuyorum.

Bizi işe alsa alsa anca kekoman tiplerin çalıştığı yerde işe alırlar. Şu marketler nasıldır bilmiyorum, oraya girmeye çalışacağım.

Şu mücadele et lafları da kıl ediyor. Benim mücadele edip etmemem değil konu. Ne yaparak mücadele edeceğim onu soruyorum.
İş beğenmemezlik yapmayarak mücadele etmeye başlamış oluyorsun.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
495
Ona bakılırsa herkes lüks işlerde durmak ister her işi yapcan ülkede iş var evelallah
Sende amma boş yaptın be.

İş beğenmiyorum arkadaş. Benim girdiğim işe girmiş olsanız 2. gün kaçardınız.

Son düzenleme:

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,872
İlk başlarda gülüyordum fakat artık dikkat çekmek için konu açtığını düşünmeye başladım.

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Boşver karı kızı benim gibi kız yok bahanesiyle evlenme bende işe yaradı (olsa kötü olmaz ama:D)

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Insta aç, kitap oku, spor yap, yeni arkadaşlar edin veee... Kızlara DM'den limon emojisi at:D Bunları ilk iş olarak boş ver ilk iş iş bul!
images(11).jpg

ciddi değilim hee ?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Psikiyatriste git.
İş bul, otomatik arkadaşın olur. Arkadaşların olunca onların arkadaşları falan filan derken kız arkadaşta bulursun.
İnsanları fazla yargılama. Aşırı tipler olmadıkça keko, abazan gibi gibi ayırma.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Psikiyatriste git.
İş bul, otomatik arkadaşın olur. Arkadaşların olunca onların arkadaşları falan filan derken kız arkadaşta bulursun.
İnsanları fazla yargılama. Aşırı tipler olmadıkça keko, abazan gibi gibi ayırma.
Kanka seni bu adamı tanımayan, masum bir insan olarak görüyorum.
Techopat'tan bunun yüzünden kaçıp geldik biz XD.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Şakasına yazdım bunun yüzünden gelmedim tabi ki de. Lakin bu orada hep böyle konular paylaşıyordu.
Hocam sorunu ciddi. O yüzden psikiyatrist önerdim. Zaten bu kadar sorun yaşayıp psikiyatriste gitmiyorsa ilgi çekmeye çalışıyordur.

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Hocam sorunu ciddi. O yüzden psikiyatrist önerdim. Zaten bu kadar sorun yaşayıp psikiyatriste gitmiyorsa ilgi çekmeye çalışıyordur.
Arada insanları güldürmek ve ilgi çekmek için bende bir şeyler yaparım. Bence bir sıkıntısı yok. Sıkılıyordur ondan yapıyordur.

636405

Doçent
Reaksiyon puanı
495
Psikiyatriste git.
Önce iş bulayım sonra gerekirse giderim.

Arkadaş olursa nasıl olur onu merak ediyorum. Ben insanları yargılamıyorum zaten, aşırı tipler denk geliyor sürekli.

Bir de o "aynı konuyu açıyorsun" diyenlere cevap vereyim. Yarım yamalak cevap gelince ister istemez açtığım konular tatmin etmiyor. "Adama nasıl arkadaşım olur?" diyorum. "Ortamlara gir" diyor. Bak girdim şu an ortamlara. Ortama nasıl girilir konu o.