Aslan Baros

Bu konuyu okuyanlar

Rapchy

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
119
Puanları
63
Sezon başında Fransız devi Lyon’dan transfer edilen Milan Baros, Denizlispor maçında attığı golle Galatasaray formasıyla çıktığı 25. resmi maçta 20. golünü kaydetti.

baros4367.jpg


Sezon başında Fransız devi Lyon’dan transfer edilen Milan Baros, Denizlispor maçında attığı golle Galatasaray formasıyla çıktığı 25. resmi maçta 20. golünü kaydetmiş oldu. Takımının galip gelmesine, attığı golden çok daha fazla sevindiğini belirten Çek futbolcu, “Benim işim gol atmak. Bana bunun için para veriyorlar. Amacımız da, yarıştığımız her kulvarda kupa kazanmak. Bu da demek oluyor ki, o kupaları alana kadar gol atmaya devam edeceğim” ifadesini kullandı.

Nonda'ya yaptığı uyarıdan sadece birkaç dakika sonra, Kongolu futbolcunun ağları havalandırması karşısında çok mutlu olduğunu vurgulayan Baros, “Arkadaşlarımı yönlendirmeyi seviyorum. Her oyuncunun kötü oynamaya hakkı vardır ama mücadele etmemenin mazereti olamaz” açıklamasını yaptı. Denizli karşısında sezonun en güzel gollerinden birini atan Nonda ise, “Bazen oyundan düşüyorum ama golü bulmak beni rahatlattı, gerisi hocanın takdiridir” diye görüş bildirdi

İşte Baros ve Meira’nın futbol dışındaki en büyük ortak tutkusu: Tenis! Antrenmanlardan arda kalan boş zamanlarında sık sık bir araya gelip, tenis maçı yaparak stres atan iki yıldızın karşılaşmaları büyük bir rekabet içinde geçiyor. Bu fotoğraf ise Antalya kampında, Galatasaray Dergisi’nin objektifine takılan bir kare. Maçtan önce her iki sporcu da birbirlerine başarı dilerken..

 

TazzzY

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
Bu sezon şampiyonuz...
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
528
Puanları
0
Aslan kralım benim. Gollere devam...
 

antilove

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
3,580
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
gollere devam baross
guiza baksın da örnek alsın seni
 
Üst