Asl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fantoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sevgili dostlar,
Bazen bazı kaynaklarda hazır .asl yani açıklama olarak Photoshop Style dosyaları buluyorum, bazen de çekip yüklüyorum.
Ancak bu tür dosyaları ben yapmak istersem ne yapmalıyım?
Bilindiği gibi özellikle logo, banner gibi yazınsal eylemlerde, yeni layer üzerinden zaten bir şekilde yapabiliyoruz.
Fakat diyelim ki ben her yazıyla tek tek uğraşmak yerine arada sırada kendi renk armonim ve beğenime göre asl soyadlı bu tür dosyaları üretmek istiyorum.
Nasıl yapabilirim?

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
ben de asl'yi görünce yani yabancı chat sitelerinde asl diyaloğu var ya onu zannettim :D
(bkz:omegle'nin insan hayatına etkileri)

tenedos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynen bende bi zamanlar ilk soru oluyordu chat odalarında o ibare...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Siz de haklısınız dostlar. :)
Ama sohbet programı ile ilgili bir iletinin Photoshop forumunda ne işi olabilir?
:) :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yıl 1995 Yer Bursa'da Bir Internet Cafe

Mirc Programı Açık Server irc.dalnet.com #zurna kanalı (Gerçi Zurnaya Girmek Çok Zordu O zamanlar Sürekli Full Olurdu)

Giriş 2 Kelime : Slm / asl Cevap 3 kelime Slm 19f u

Bilmiyorumda Birden Aklıma Geldi :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Konu nerden nereye uçmuş:) akadşım önce stlye panelini tamamen boşalt boşalttıktan sonra yeni döküman aç yeni bir katman üzerinde blend optionsta isteğin stili geliştir sonra new style butonuna tıkla yeni stili oluşturduk şimdi photoshopun beyninde bu stil oluştu fakat senin istediğin gibi salt bir dsya haline gelmedi şimdi style paneli gel orda oluşturğun stil dosyası doğru ise panelin üst kısmında imleç var sttyl dosyası yüklediğimiz yer yani o imlece tıkla save style yi tıkla stiline isim ver kaydet bu kadar basit ok kolay gelsin başka sorunlarınız varsa ben buralardayım :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sağolasın Vega dostum.
Bir boş zamanımda biraz deneme yapacağım.