Askerliği Tecil Ettirmek ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende 26.04.93 dogumluyum daha tecıl ettırmedım vaktı gecmısmıdr yoksa ettırmek ıcın bı sansım daha varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 yıl once 3 yıllık bır tecıl aldım ve ocak ayı tecılım bıttı. Şuanda okumuyorum ama sınava gırıcem şimdi şubeye gidersem tekrar 2. kez tecıl hakkım varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Ben fazla uzatmadan durumumu anlatayım. 1990 doğumluyum . 2011 de 4 yıllık bir fakülte kazandım kayıt sırasında askerlik belgesi falan istemediler herhangi bi sorun olmadı. okula bir ay devam ettikten sonra kaydımı sildirdim. şimdi yeniden sınava girmek için hazırlanıyorum bugün askerlik şubesini aradım tecil durumu için yoklama kaçağı olduğumu söylediler. tecil yapabilirmiyim bir şekilde , yada tecil yapmak için neler yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şubeye gitmene gerek yok üniversiteye kaydolucaksan zaten onlar tecil ettiriyo.

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mazeretsiz 2 yıl tecil hakkın var diye biliyorum yinede askerlik şubesine gitmen şart yoksa yoldan toplarlar valla. Tecil hakkın 2012/13 için gitmediysen 2 senelik yoklama kaçağı görünüyorsundur. Anında paket edip sülüsü eline verebilirlerde :D Bişey diyemiyorum

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Merhaba arkadaşlar abiler
ben birşey sormak istoyurm bilgisi olan birisi bana yol gösterebilirmi?

21.10.1995 doğumluyum. 1 yil tecil ettirdim açik liseden okuyorum fakat 2016 yili 1. Kayit yenileme yaptiramadim unuttum. Askerlik şubeye gittim benden 2015 yili sonu c2 belgesi almami ve aktif olarak görünmesi gerektiğini söylediler fakat bende 2016 yilinin 1. Dönemini yaptirmadiğimdan dolayi pasif olarak görünüyorum. şuanda tecil ettiremiyorum. Asil sorum şu: 2016 yilinin 2. Dönem kayit yenileme yaptirip aktif olduktan sonra c2 belgesi alip askerlik şubeye götürsem yil sonuna kadar tecil ederlermi?

Ayrica asker kaçak cezasida ne kadar gelirmi bana 26 ocağa kadar? 26 ocakta kayit yenileme başliyorda.

Yardimci olurmusunuz? şimdiden teşekkurler.

irazehris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben 01.07.1997 doğumluyum liseden 2016 da mezun oldum üniversiteyi kazandım mülakatında elendim açıkta kaldım bu sene tekrar hazırlanıyorum bana askerlik kağıdı geldi şuan herangi bi okulla bağlantım yok aynı belgelerimi götürücem ve lise diplomasıyla 3 yıl tecil deniliyor ben 4 yıllık bir üniversite ye gittiğim zaman nasıl olucak bilgilendiren olursa sevinirim

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
arkadaşlar ben 01.07.1997 doğumluyum liseden 2016 da mezun oldum üniversiteyi kazandım mülakatında elendim açıkta kaldım bu sene tekrar hazırlanıyorum bana askerlik kağıdı geldi şuan herangi bi okulla bağlantım yok aynı belgelerimi götürücem ve lise diplomasıyla 3 yıl tecil deniliyor ben 4 yıllık bir üniversite ye gittiğim zaman nasıl olucak bilgilendiren olursa sevinirim

Lise diplomasıyla tecilini yaptırabilir, üniversite kaydını oluşturduktan sonrada okul otomatik 4 yıllık tecilini yaptırıyor diye biliyorum.