Askerle teröristi bir tuttu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Eski DEP milletvekilinden şok çıkış. Selim Sadak "dağdaki de askerde bizim" dedi.
"Bin Umut" Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı İbrahim Ayhan'a DEP eski milletvekili Selim Sadak ve DTP'li belediye başkanlarından destek geldi.

Eski DEP milletvekili Selim Sadak, Viranşehirli'lerden bu seçimlerde oy oranlarını 2 katına yükseltmelerini istedi.

Viranşehirlilere seslenen Sadak; "Sevgili Viranşehirliler, önümüzde büyük bir sınav var. Ya 'Kusura bakmayın bu 30 yıllık mücadele bir şaka idi. Satranç oynadık, yenildik' deyip ortalığı kan dökmek isteyenlere bırakacağız. Ya da 'Biz varız, bizde cennet anahtarı yok. Cennetin anahtarı Allah'ın elindedir. Bizde kardeşliği pekiştirme anahtarı olacak, barış anahtarı olacak, sevgi anahtarı olacak, o da sizin parlamentoya göndereceğiniz sevgili vekilleriniz olacak' diyeceğiz. Bize Türkiye'de kaç Kürt'ün olduğunu sordular, ben de '16 milyon' diye cevap verdim. Bana neden oy alamadığımızı sordular, ben de boynumu büktüm. Dağdaki çocuklar bizim çocuklarımız, askerler bizim çocuklarımız, polisler bizim çocuklarımız. Bırakın birlikte yaşayalım" diye konuştu.

Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=95035

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Dağdaki çocuklar bizim çocuklarımız, askerler bizim çocuklarımız, polisler bizim çocuklarımız. Bırakın birlikte yaşayalım" diye konuştu."

gercekten şok oldum aslında kavga etmekten kan dokmekten vs soz etmesı gerekırdı bu sagduyulu laflar ulkeıse gore degıl kavga etmeye alışıgız ve gaza gelmeye

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"bırakın birlikte yaşayalım" pıff acaba TÜRK askerini amacı ve onların yaptıkları ne

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
FEDERAL60 dedi ki:
diyecek bir şey bulamıyorum .........
sen bulma zaten kardes bulacak olanlarda bulamıyacak zaten... ahh ahhhh bunlar bu sözleri diyebiliyor ya :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...