Askerine Sahip Çık

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
asker önce vatana sahip çıksında >:(

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Asker vatana sahip çıkacak da kendi içimizden engellemeler var(açıklamaya gerek yok sanırım) yoksa ABD filan askere vız gelir tırıs gider.

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elektr10 dedi ki:
Asker vatana sahip çıkacak da kendi içimizden engellemeler var(açıklamaya gerek yok sanırım) yoksa ABD filan askere vız gelir tırıs gider.
Engelleme değil de bence çok büyük sorumluluk var. Kurtların vadisi dizisinde Polat amcanın dediği gibi. Girsek de çıksak da girip kalsak da olacak olanlar var.

Başına çuval geçirilen askerleri anlatan bir kitap görmüştüm. Sadece arkasını okuyabildim. (param olsa alırdım. ) Demiş ki komutanını:
Komutanım keşke "çarpışsaydık" da bu hal başımıza gelmeseydi. En azından şerefimizle ölürdük. Ben böyle askerlik yapmak istemiyorum. Dönebilirsek istifamı vereceğim.
Showtvde mayın taraması yapan askerleri izlediyseniz; nasıl da korkusuzca yürüyorlar. Onlar bizim gururumuz. ( bir asker adayı olarak ben de... ;) )
Ne siyasete ne de herhangi bir düşünceye alet edilmeli...

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aman dedi ki:
Showtvde mayın taraması yapan askerleri izlediyseniz; nasıl da korkusuzca yürüyorlar.
O görüntüleri izledim ama sadece kenarları(araç lastiğinin geçeceği yerleri) tarıyorlar.Ya ortaya koyarlarsa mayını :(

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Bu ülkenin önünde gözükmeyen engeller var önce bu engeller aşılmalı bu engelleri aşacak olan asker değil bir başkasıdır. O engeller ortadan kalktıktan sonra asker devreye girmelidir.

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elektr10 dedi ki:
Aman dedi ki:
Showtvde mayın taraması yapan askerleri izlediyseniz; nasıl da korkusuzca yürüyorlar.
O görüntüleri izledim ama sadece kenarları(araç lastiğinin geçeceği yerleri) tarıyorlar.Ya ortaya koyarlarsa mayını :(

Ortaya koyduklarını çok kolay anlarlar. Asfaltta zedelenme olur. O yaralara da bakıyorlardır. Ama kenarı açılmaya daha müsait.
Showtv'de turk F-16'ların yunan uçaklarına ateş açtığını da gösterdi.

;) youtube da yeteri kadar var.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aman dedi ki:
Bak bunu izlemedim işte :o
Türk F-16'ları niye ateş açsın ki?Bir Yunan uçağını düşürsek savaş çıkar :-\

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elektr10 dedi ki:
Aman dedi ki:
Bak bunu izlemedim işte :o
Türk F-16'ları niye ateş açsın ki?Bir Yunan uçağını düşürsek savaş çıkar :-\
Düşürecek kadar büyük bir ateş değildi ki. Yanlış mı hatırlıyorum diycem.. ::) ??? sitesinde vardır belki...

Sınırımızı ihlal etmişler, sonra da kaçmışlar. :o aa şimdi hatırladım bu büyük bi ihlaldi herhalde. ::)
Neyse... :)