Engelleme değil de bence çok büyük sorumluluk var. Kurtların vadisi dizisinde Polat amcanın dediği gibi. Girsek de çıksak da girip kalsak da olacak olanlar var.elektr10 dedi ki:Asker vatana sahip çıkacak da kendi içimizden engellemeler var(açıklamaya gerek yok sanırım) yoksa ABD filan askere vız gelir tırıs gider.
O görüntüleri izledim ama sadece kenarları(araç lastiğinin geçeceği yerleri) tarıyorlar.Ya ortaya koyarlarsa mayınıAman dedi ki:Showtvde mayın taraması yapan askerleri izlediyseniz; nasıl da korkusuzca yürüyorlar.
elektr10 dedi ki:O görüntüleri izledim ama sadece kenarları(araç lastiğinin geçeceği yerleri) tarıyorlar.Ya ortaya koyarlarsa mayınıAman dedi ki:Showtvde mayın taraması yapan askerleri izlediyseniz; nasıl da korkusuzca yürüyorlar.![]()
Bak bunu izlemedim işteAman dedi ki:Showtv'de turk F-16'ların yunan uçaklarına ateş açtığını da gösterdi.
youtube da yeteri kadar var.
Düşürecek kadar büyük bir ateş değildi ki. Yanlış mı hatırlıyorum diycem.. :elektr10 dedi ki:Bak bunu izlemedim işteAman dedi ki:Showtv'de turk F-16'ların yunan uçaklarına ateş açtığını da gösterdi.
youtube da yeteri kadar var.
Türk F-16'ları niye ateş açsın ki?Bir Yunan uçağını düşürsek savaş çıkar :-\