Aşka inanmiyorum!!

Berlin Boleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Allah'a inancın varsa şunu bil ki
Ahir zaman alametlerinden biri de gerçek aşkı tadacak insanların azalmasıdır.
Sen belki de henüz tadamadığından öyle dedin.
Ancak aşka inanmayan biri Allah'a inancını da zedelemiş olur.
Çünkü Allah bu dünyada herkesin kısmetini, nasibini verir.

Bu alttaki sözüm senin için değil(ama olabilir de)
Önce kızlarınıza giydirin mini etekleri, seksi kıyafetleri
Sonra flört adı altında herkes bir onla bir bunla kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştirin
Zina desen haddi hesabı yok ki peygamberimizin veda hutbesinde birçok günah işleseniz de şunları asla yapmayın dediklerinden biridir
Fanteziler adına değişik şeyler üretin, birbirinizi aldatın
Sonra da ben aşka inancımı yitirdim
BETER OL!!

aşka inancını yitirmek illa kendi yaşadıklarından yola çıkarakmı verilen bir karar ki konumdada ''ALLAH'' aşkı vardır dedim.
insanların inançlarını sorgulamak,inancı hakkında bir hükme varmakta dinimizde yoktur eğer din hususunda bukadar bilgili iseniz bu dedikleriniz benim dediğimle büyük bir çelişki içerisinde.her koyun kendi bacağından asılır zorla tesettüre girip saman altından su yürütmektense mini giyer iyi bir insan olurum bu ALLAH nazarında daha asil bir harekettirr..

müsşüman kardeşine BETER OL demekte bir müslümana yakışmaz:)

hayatta en kötü şey değişen dünyaya ayak uyduramayıp 100 yıl öncesine takılı kalmaktır.
herkes flört edebilir çok flört etti diye ALLAH inancını sorgulayamayız.
önemli olan ''ne yaşadın----ne çıkarttın''bunu anlayabilmek hatalar bizler için ve hatalarımızdan sonuçlar çıkartıp düzeltmekte bizim içindir..

yorumunuzu çağ dışı buluyorum....

Daha karşıma aşık olabileceğım biri çıkmadı elbet çıkar ..

umarım çıkar teşekkür ediyorum değerli yorumun için:thumbup:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Osmanlı zamanında adamın biri köyden eşeği ile şehre gelmiş. Eminönü civarında gezerken eşeğini kabetmesin mi? Zavallı adamcağız ara ara eşşek yok. Koskoca istanbulda iz bilmez yol bilmez öylece kala kalmış. Nereye soracağını bilmeyen adam öğlen namazı için camiyi dolduran kalabalığın arasına karışmış ve camiye girmiş. Hoca içerdeki cemaate vaaz ederken bizim köylü ayağa kalkmış. "Hocam" demiş "bir mazuratım" var. "Söyle" demiş hoca köylüye."Eşeğimi kaybettim hocam" demiş. "halim perişan"..

Hoca cemaate dönüp "ey cemaat aranızda hiç aşık olmamış olan var mı?" demiş. İki kişi ayağa kalkmış. Hocada köylüye dönüp, "Bak sen bir eşşek kaybetmiştin ben sana iki tane buldum" demiş :)

Ayrıca tasavvufta beşeri aşkı tatmayan ilahi aşka ulaşamaz derler. İnsanın ömrü hayatında tadabileceği en güzel, en ulvi his bu olsa gerek...

Berlin Boleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
17
güzel ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim gökhan bey:)

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Erken daha :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bazen aşk sandığın şeyler aşk değildir...
Aşk nedir dersen...
Onun da tarifi kolay değildir...

Ne demiş ünlü düşünür büyük insan gerçek sanatçı Erhan Güleryüz abimiz...

Aşık olmak nedir diye bir merak vardı içimde
Toz duman bir ateş oldum aşkı buldum sen diye

Aşk yakar...
Sen hiç yandın mı?

Senin yaşadıkların aşk sandıkların aslında Arzu'dur karşıdaki kişiyi çok fazla istemektir.. Ama ele geçince artık onun büyüsü kaçar...

Aşk ile başka şeyleri karırştırmayalım...

Ömrümüzü de AŞKI bulacam diye heba etmeyelim...

Çünkü her insan AŞKI bulacak diye bir şey yok...

Sen hayatın tadını çıkarmaya bak beklentilerini çok yüksek tutma...

Üniversitede AŞK konferansı düzenlemiştik...

Konuşmacı bayan katılımcılara bir soru sormuştu Sevigilinizin gözüne ne kadar bakabilirsiniz diye...

Ordan hemen bir kaç zıp çıktı atıldı yanında sevgilisi var ya ona aşkını gösterecek :D

Sonsuza dek bakarım dediler :D

Konuşmacı kadın...

Evet bakarsın ama 10 dakika sonra gözündeki çapağı görürsün...

Tabi tüm anfi o sonsuza dek bakarım diyenlere güldü :D

AŞK tan fazla bir şey beklemeyin mutlu olun mutlu edin hayatı dolu dolu yaşamaya çalışın...

Unutmayın harika kusursuz insan olmadığı için kusursuz mükemmel bir AŞK da olmayacaktır...

Berlin Boleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Elbruz46 bu değerli yorumunuzu ayakta alkışlıyorum ve teşekkür ediyorum..:D
nekadar güzel söylediniz yahu:)

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
"aşk sanat eseri gibidir, pek çok kişi hakkında konuşur ama sadece birkaç kişi bu eseri yaratabilir." :D

Berlin Boleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
17
"aşk sanat eseri gibidir, pek çok kişi hakkında konuşur ama sadece birkaç kişi bu eseri yaratabilir." :D

:D aslında şöylede diyebiliriz 'aşk' müzik aleti gibidir herkes çalabilir ama en muhteşem melodilerini sadece usta parmaklara veriri...:blushing:

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
:D aslında şöylede diyebiliriz 'aşk' müzik aleti gibidir herkes çalabilir ama en muhteşem melodilerini sadece usta parmaklara veriri...:blushing:

merak etme aşk hiç ama hiç beklemediğin anda çıkar elbet karşına:tt1: benm ole oldu, yani oyle bir tesaduf ki sanki planlanmış gibiydi:D.. asagı yukarı senle aynı fıkırlere sahiptim daha once:wink:

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ask asli ilahidir,digeri sadece tutkudur ,tutkular elde edilince biter ,ask ise kaynak gibidir ,resullerin aski nasilsa sehitlerin aski nasilsa salihlerin aski nasilsa ,canlarini o ugurda seveve hatta ellerinden gelse 1000 kere verecek boyuttadir bu Askin gercegidir ,öbür sizin tartistiginiz cakma asktir ,yani gercek degildir ,ask 1 yillik 6 aylik degildir ,bir insana duyulan ask ici bos doldurulmus bir hayvan gibidir sadece bedeni vardir ici yoktur ,cansizdir ona dokununca anlarsinki o yalandan ibaret tir

yani ask vardir

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
yavrum coşturmuşsun buraları :D

Berlin Boleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
17
sana teşekkür az kalır ben sana minnettarım:D
teşekkür senin kölen olsun...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
aşk yalan :D yok öyle bişey tamamen yanılsama bence :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Anamım dolmasına duyduğum aşktır,
Beşiktaşıma duyduğum aşktır, gerisi ise koca bir YALANdır!