Aşka Bak! +16

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Birbirine deliler gibi aşık olan bir Rus genciyle bir Rus kızı, görenleri dehşete düşürecek inanılmaz bir aşk çılgınlığına imza attı... Adları açıklanmayan ancak Rusya'da günün konusu haline gelen çılgın aşıklar, evlenmeden önce nişan yüzüğü takmak yerine birbirinin karşılıklı olarak yüzük parmağını dişleriyle koparttı.

Aşklarını ölümsüzleştirmek ve birbirini unutmamak için yüzük parmaklarını karşılıklı olarak ısırarak kopartan çift, yarım parmaklı kaldı.Bir başka iddia ise ısırdıkları parmakları yuttukları şeklinde.

askmi1.jpg

askmi2.jpg

askmi3.jpg

askmi4.jpg

alıntı: E-YoLLa.CoM - E-Kart - EKart - Kartpostal - E-Mail - EMail - Hareketli E-kart - Doğum Günü E-kart - Müzikli E-kart - Komik E-kart

Ya biz aşkı bilmiyoruz, ya da bunlar manyak o.O o.O

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bu Aşk değil Düpedüz canilik ve vahşet , insan aşkına nasıl zarar verebilir yaa ? :( Aklım almıyo :(

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aşk Deil Bu Yaratıklık Birşeyler Dicem Ama Bana Yakışmaz (:

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lan yüzük denen bişey var :uvv:

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunları yataktada görmek istemem bide çocuk yapmaya kalkarlarsa ortalık kan götür

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
manyaklar yaaa çoluk çocuk inşallah bunlara özenmez yoksa evlenir ken tek kol tek bacak kalırlar ilerde :D

Reaksiyon puanı
189
bunlara biri aşkı açıklamış bunlar da başka taraflarından anlamışlar. ahanda sonuç iki tane MAL

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Neden herkes mal, salak, igrenç ötesi yazmış anlamadım yaptıkları şey kendilerini bağlar sonuçta bize beğendirmek zorunda değiller :wassat: bir nevi başkasının olamassın tarzında işaretlemişler birbirlerini yüzük yerine daha kalıcı bir çözüm :stuart:
Ben yaparmıyım peki? Hayır hiç sanmıyorum :turned:

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Vay dengesiz şahsiyetler.

Burak_58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu Aşk değil Düpedüz canilik ve vahşet , insan aşkına nasıl zarar verebilir yaa ? :( Aklım almıyo :(
walla ya ben aşkımın elini öpmeye kıyamıyorum bebişim benim millet birbirini yiyor para weriyim bari gidip et yesinler:wacko: