Aşk ve Sinir!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] hanımefendi face ten yazıldığı için zaten bir tarafı kalkıyor. Yüz yüze "seviyorum ulan" dersen o zaman sen ona değil o sana uyar. Bilmem anlatabildim mi :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
SDN Forumda En Pöpüler Konular Aşk Gönül Sinir :P :P The Best Love Storyiesler :P :D

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden facebooktan yazması hata oluyormuş, ben böyle saçmalık görmedim. hanım efendi yüz yüze söyleyeni isyormuşta yok bilmem ne. yürüsün gitsin. sevginin ölçüsü bu şekilde mi anlaşılıyor?

gerçek aşkın vermiş olduğu baskı ve heyecandan dolayı sevdiğinin yüzüne sevgisini haykıramayanlar her zaman patavatsız ve tuttuğuna çıkma teklif edebilen yırtık tiplere sevdiğini kaptırmak zorunda mı?

sonra Emre neden kadın düşmanı diyorlar. gel de böyle bir cinse aşık ol.:cursing:
Emrede benim gibiyse katılıyorum tüm yazdıklarına.

he hee o kız senle 2 gün takılsa yeniden aşık olursunn...o yanına gelmediği için böyle düşünüp böyle şeyler yazıyorsun...

Durumumuz birbirine çok yakın bi ara benm peşinde koştuğum (ama gizliden gizliye) sonra umudu kesip tam unuttum dediğim anda o geldi ve şu 2 günüm de zehir gibi geçiyor ne yapmalıyım diye .çünkü içimdeki ateş tekrar alevleniyor gün geçtikçee...
Yok abi ben yaptıklarını hemen unutacak biri değilim.Aşık olmak bir yana yüzüne bile bakmam artık.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Az ısrar etseydin bu iş olurmuş :)

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok abi ben yaptıklarını hemen unutacak biri değilim.Aşık olmak bir yana yüzüne bile bakmam artık.

Sana şöyle söyliyeyim. aşk varya aşk adamın ........... ;) Bi kere o kız hakkında öyle düşünceye sahip olmuşsan geri dönüşü yok bu işin...

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana şöyle söyliyeyim. aşk varya aşk adamın ........... ;) Bi kere o kız hakkında öyle düşünceye sahip olmuşsan geri dönüşü yok bu işin...
Öyledir de bu kızın yaptığı kişiliğinde sorun var.Artık zerre kadar umrumda değil.Başka kız mı yok.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Boşver ya, canını sıkmaya değmez. Bu devirde efendi adam olmayacan, fırlama olacan, i*ne olacan, kızları dolandıracan, amacın farklı olacak ki sana değer versinler.Güzel bir lafta var aslında ama söylemiyim. :glare:

Öyle yok efendim gerçek seven yokmuşmuş, adam gibi adam yokmuşmuş gibi laflarına sakın kanmayın kızların. İkiyüzlüler. Ellerinde tutmaya çalışıyorlar. İstiyorlar ki sürünelim peşlerinde...:hammer:

Ağa cidden üzülme, ya üzülmene değecek bir kız göster, hep beraber üzülelim, ağlayalım. :D Ama yok.Yok oğlu yok işte. Nefret ediyorum aga böyle kızlardan. Bazen Albert de Salvo olasım geliyor ama işte yukarıda Allah var.

Aga aklına geldi mi, çıkar bir sigara yak, sigara bitene kadar, dumanla beraber uçaaaar gider.:yes:

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşver ya, canını sıkmaya değmez. Bu devirde efendi adam olmayacan, fırlama olacan, i*ne olacan, kızları dolandıracan, amacın farklı olacak ki sana değer versinler.Güzel bir lafta var aslında ama söylemiyim. :glare:

Öyle yok efendim gerçek seven yokmuşmuş, adam gibi adam yokmuşmuş gibi laflarına sakın kanmayın kızların. İkiyüzlüler. Ellerinde tutmaya çalışıyorlar. İstiyorlar ki sürünelim peşlerinde...:hammer:

Ağa cidden üzülme, ya üzülmene değecek bir kız göster, hep beraber üzülelim, ağlayalım. :D Ama yok.Yok oğlu yok işte. Nefret ediyorum aga böyle kızlardan. Bazen Albert de Salvo olasım geliyor ama işte yukarıda Allah var.

Aga aklına geldi mi, çıkar bir sigara yak, sigara bitene kadar, dumanla beraber uçaaaar gider.:yes:
Wallahi söylemek istediklerimi sen söyledin iki gözümsün.Bir de tesellin için çok teşekkürler.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
neden facebooktan yazması hata oluyormuş, ben böyle saçmalık görmedim. hanım efendi yüz yüze söyleyeni isyormuşta yok bilmem ne. yürüsün gitsin. sevginin ölçüsü bu şekilde mi anlaşılıyor?

gerçek aşkın vermiş olduğu baskı ve heyecandan dolayı sevdiğinin yüzüne sevgisini haykıramayanlar her zaman patavatsız ve tuttuğuna çıkma teklif edebilen yırtık tiplere sevdiğini kaptırmak zorunda mı?

sonra Emre neden kadın düşmanı diyorlar. gel de böyle bir cinse aşık ol.:cursing:

aynen katılıyorum. kız milleti işte elektrik almaları için ''sen kimsin !'' gibilerinden davranıp fırlama takılmak gerekiyo. gerçek saf ve temizliğin insan yüzüne utangaçlık biçiminde vurmasını eziklik gibi hissedip hafife alıyorlar. hepsi aynı kusura bakmayında ....

battles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen katılıyorum. kız milleti işte elektrik almaları için ''sen kimsin !'' gibilerinden davranıp fırlama takılmak gerekiyo. gerçek saf ve temizliğin insan yüzüne utangaçlık biçiminde vurmasını eziklik gibi hissedip hafife alıyorlar. hepsi aynı kusura bakmayında ....
He wallah öyle.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0

sorun elektrikse gelsinler, trafoyu bağliyim. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bunların elektrik alması için yanında sürekli kızlar olması lazım. çapkın olacaksın, gözüne kestirdiğine yanaşacaksın, baktın voltaj düşüyor aldatacaksın. bak o zaman nasıl alıyorlar elektriği.

yanında kızla gezen sıradan tipte bir erkeğe, dünyanın en yakışıklı ama yalnız gezen erkeğinden daha fazla kadınlar dönüp bakıyor. (çıkıp sokağa biraz analiz yapın)

Tüm kadınların evli erkeklerden hoşlanıyor olma gibi genlerinden gelen bir gerçekliği söz konusuyken biz neyin davasını yapıyoruz.:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...