Aşk ßile ßile tutsaklıktır...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Jeaquares iyi güzel yazdın fakat dil konusunda olmasa da başka bir konu hakkında bir eleştrim olacak...
Nasıl sen dil konusunda hassassan başka insanlar da başka konularda hassas olabilir...

"binlerce Mehmetçik öldü!" demişsin...

Mehmetçikler ölmedi ŞEHİT OLDU...

Ve Şehitlere Ölüler demeyiniz buyurur bu ülkenin çoğunluğunun dini...

Dil kadar Din de önemlidir değil mi?

Bu yüzden bir daha Şehitlerimizden bahsederken daha dikkatli olursan ve Öldü Ölüler gibi kelimeler kullanmazsan daha hoş olur.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Jeaquares iyi güzel yazdın fakat dil konusunda olmasa da başka bir konu hakkında bir eleştrim olacak...
Nasıl sen dil konusunda hassassan başka insanlar da başka konularda hassas olabilir...

"binlerce Mehmetçik öldü!" demişsin...

Mehmetçikler ölmedi ŞEHİT OLDU...

Ve Şehitlere Ölüler demeyiniz buyurur bu ülkenin çoğunluğunun dini...

Dil kadar Din de önemlidir değil mi?

Bu yüzden bir daha Şehitlerimizden bahsederken daha dikkatli olursan ve Öldü Ölüler gibi kelimeler kullanmazsan daha hoş olur.

Eleştirin için teşekkür ederim, haklısın da. Ama dini açıdan bir şey düşünmedim onu yazarken. Onu yazarken ellerim titriyordu, sinirliydim. Düşünemedim bile. Anlatmak istediğim anlaşıldıysa sorun yok.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Sen dilimi adam gibi kullanmazsan, ben de sana göre adam gibi yorum yapmam!

Türkçemi bozacaksan da s***** git! Bu kadar açık konuşuyorum!

Susayım dedim, sakin olayım dedim ama hala ısrarla mesajlarında böyle yazıyorsun. Ben de 2 dil biliyorum, İngilizce'yi de ana dilim gibi biliyorum ama kalkıp da Türkçemi mahvetmiyorum!

Ne biçim insanlarsınız siz ya? Nasıl bir karakteriniz var? Ne hakla böyle yapabiliyorsunuz?

L*n bu dil için binlerce Mehmetçik şehit oldu! Tonlarca kan aktı! Sen kalkmış bir forum köşesinde bu dile hakaret ediyorsun HALA!!!

Dalga mı geçiyorsun ya? Yeter artık. Bıktım senin gibilerden, dilime saygı göstermeyen gösteriş meraklısı özentilerden!

Defol git ve başka ülkede yaşa!

Bu mesajım da düzenlenmesin! Artık yeter!

Sen kim oluyorsunda kalkıyorsun ülkemden gidin deme cürretini gösteriyorsun, bu ülke senin babanın malı değil.:cursing: Önce adap öğren sonra yorum yaz. Sen güzelce bu böyle yazılmaz böyle yazılır deseydin kimse sana yok inat ediyorum ben böyle yazıyorum demezdi. Üstelik dilde senin babanın malı değil. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin:cursing::hammer:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sen kim oluyorsunda kalkıyorsun ülkemden gidin deme cürretini gösteriyorsun, bu ülke senin babanın malı değil.:cursing: Önce adap öğren sonra yorum yaz. Sen güzelce bu böyle yazılmaz böyle yazılır deseydin kimse sana yok inat ediyorum ben böyle yazıyorum demezdi. Üstelik dilde senin babanın malı değil. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin:cursing::hammer:

Emredersin.