Aşk ' mı , Mantık Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aşk , Mantık

• Kullanılan toplam oy
    91

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Keşke mantığımızın kabul ettiği insana aşık olsaydık.. Ya da aşık olduğumuz insan her yönüyle mantığımızın kabul edebileceği gibi olsaydı ve biz de böyle bir seçim yapmak zorunda kalmasaydık.. Evet dünyada aşktan öte bişey yok belki,belki en güzelidir aşık olduğun kişiyle evlenmek... Ama yaşadığımız yer ne yazık ki dünya, efsanelerdeki büyülü şehirler, ya da rüyalarımızdaki muhteşem ülkeler değil.. Aşkı burda yaşatmak çok ama çok zor.. Hatta bazen aşkı yaşattığımızı sanarken ona hakaret ettiğimiz, adını lekelediğimiz hissine kapılıyorum ben.. Onun içindir ki insan kendine güveniyorsa, tüm dünya üstüne yürürken aşkın elinden tutup cehennemlerde yaşayabileceğine inanıyorsa, her ne olursa olsun bir gün pişmanlık duymayacağından ve herşeyi bir kalemde silip geri dönmeyeceğinden eminse aşkı seçmeli..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
c şıkkı: evlilik nedir yaaa??? :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
c şıkkı: evlilik nedir yaaa??? :)

EnGuzelBakisliBebek1.JPG

bu :)

melek as

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mantıklı aşk yaşamak en doğrusudur belki :) bu pirinç in taşını ayıklamak zor hee

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Eğer kalbi temizse ve sevginin değerinden anlıyorsa; hiç durma mantık... Aşk delikanlıyı bozar :P Cidden bozuyor ama. Yüreğin tükeniyor... Aman üzülmesin aman kırılmasın. Seni seveni seveceksin kuralını bizim büyüklerimiz söylerdi. Belirli bir süre sonra ne kadar mantıklı olduğunu anlıyorsun. Seni seven birine aşık olmasanda şans vermelisin. Çünü seni sevdiği için üzmeyecektir. Birde sen ondan hoşnut oluyorsan ve seni huzurlu ediyorsa, mantık en güzeli :)

HeLLqu4Rd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aşk beni bozar valla en iyis mantık ...

--- Mesaj Güncellendi ---

Eğer kalbi temizse ve sevginin değerinden anlıyorsa; hiç durma mantık... Aşk delikanlıyı bozar :P Cidden bozuyor ama. Yüreğin tükeniyor... Aman üzülmesin aman kırılmasın. Seni seveni seveceksin kuralını bizim büyüklerimiz söylerdi. Belirli bir süre sonra ne kadar mantıklı olduğunu anlıyorsun. Seni seven birine aşık olmasanda şans vermelisin. Çünü seni sevdiği için üzmeyecektir. Birde sen ondan hoşnut oluyorsan ve seni huzurlu ediyorsa, mantık en güzeli :)

çok güzel anlatmışın kardeşim gerçekten doğru söylüyorsun senin düşündüğün gibi düşünüyorum ne eksik ne vazla

emre50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Asik olan mantigi takar mi ?, sanmiyorum hiç.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
böyle bir saçma evlilik olurumyaa MAntık evliligi :) git zina yap daha iyi :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İkisi de olsun, hem kalbe hem akla mantığa uygun olursa ömrü baki olur...

Ayrıca aşk bir anlık çarpılmadır ki mesele daimi sevgi bağıdır...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Şimdi bu konuyu konuşabilmemiz için sağımıza 2 sosyolog solumuzada 2 psikolog sıkıştırmamız lazım... Bunlar derin mevzu öyle ayak üstü konşulacak şeyler değil..

ethem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence en mantıklısı mantık evliliği yapacağın adama aşık ol :)

wounded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşk Ta iyi Bnde aşkı seçerim ama mantık evliligi de önemli ama daima aşk aşk olmadan dünya yaşamaz Dogrü bir cevap

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bilir misiniz şöyle bir söz vardır : "ya sevdiğimi alacağım, ya da aldığımı seveceğim"

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ask olmassa olmaz tabikide aski secerim ama biraz da olsun mantikda olsun isterim karsimdakinden.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Birde şöyle bişey mantık evliliği nedir?. Yanii belki bu söylemden herkesin anldığı farklı şeyler vardır.. Mantık evliliği denen şeyi irdelemek lazım..

Şimdi insana bi hayat verilmiştir ve farklı yollar vardır yanii bu gidilecek yollar bellidir ama o gidilecek yolun seçimi insana bırakılmıştır.. Herşeyden önce biz gideceğimiz yürüyeceğimiz yolu bi seçeriz çünkü bu yol bizi hedefimize ulaştıracaktır.. Eğer bi insanın hedefleri yoksa boş yaşıyor demektir.. Şimdi biz yolumuzu seçtikmi evet seçtik şimdi o yolda yürürken kendimize sormalıyız.. Ben ne istiyorum?. Bu soruyu kendi kendimize her alanda sormalıyız.. Şuandaki konumuz evlilik olduğu için evlilik konusunda ben ne istiyorum nasıl birisini istiyorum??. Sorusunu kendimize sormalıyız ilk önce sordukmu evet sorduk sonra kafamızda evleneceğimiz kişi hakkında bi profil oluşturmalıyız.. Unutmayınkii ne istediğini bilmeyen insanlar her zaman kaybetmeye mahkumdurlar bu benden size bi tavsiye..

Bazen aşk aşka aşık olmaktır.. Yani aşık olduğunuz kişinin illaki yanınızda sizinle olmasına gerek yoktur..

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sadece aşkla hareket edersen ayrı dünyaların insanını seçebilirsin, ne o senin dünyana ayak uydurabilir ne sen onun dünyasına...sonu malum..

SıLa Öz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk :))) Tabi karşılıklı olanı :D

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaman ve duruma göre değişebilecek şeyler bunlar.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben size şunu söylemek isterim çevremden gözlemlediğim şu aşk diyenler ve parası sınırlı olanlar evlenince hep birbirini yiyolar özellikle kadınlar...istedikleri olmuyor kısıtlanıyorlar sonra birbirlerini yemeye başlıyorlar.aşk diyen arkadaşlar umarım maddi durumunuz iyidir yoksa çok sorun çıkar emin olun.o aşk dediğiniz gelip geçiyor.gidin çirkin bir kızla yada erkekle evlenin demiyorum ama çok dikkatli olun çok üzücü sonuçlar doğurur çok üzülürsünüz.insan oğlu çiğ süt emmiş.o zaman herşey güllük gülistanlık olmuyor.sonuçta herşey maddiyata bakıyor.çoçuğunuz oldğunu düşünün ona istediğinizi alamadığnızda emin olun o sizin uykularınıza bile girer içiniz içinizi kemirir.çok dikkatli olun derim.şimdiki gençlik bi kaptırdımı salıyor gidiyor özellikle bayanlar..karşınızdaki insanı iyice tanıyın acele etmeyin üzülürsünüz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Kuru aşkın getirdiği evlilikler, bir süre sonra mantıklı boşanma ile noktalanırlar.

En güzel aşk, mantıklı olandır.
(topalsolucan) :)

o değil de şıkların arasına para seçeneği koysaydın %90 ile birinci olurdu. :)

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
45 yaşına kadar göğüs ve kalça ölçülerinde çok fazla değişim olmayacağına inandığın kadınla ister mantık ister aşk evliliği yap sorun yok :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Mantıklı evlilik yapan aşık olabilir ama sadece aşık olandan mantık aranmaz. Çünkü gözü kördür :)