Aşk, macera, dram Adanalı'da

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
GEÇEN SEZON ATV EKRANLARINDA SEYİRCİYİ EKRANA KİLİTLEYEN "ADANALI" CUMA AKŞAMI YENİDEN İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK. OYUNCULAR: SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN
781e4463579061c9363ec7a9473ad0eb.jpg

Adanalı rolündeki Oktay Kaynarca "Bu sezon seyirciyi daha fazla macera, daha fazla heyecan, daha fazla aşk, daha fazla komedi, dram... Yani 'daha fazla' şeyler bekliyor" diyerek iddialı bir giriş yaptı sohbetimize. Tatil süresince halkın kendisini Adanalı diye çağırmasına alışmaya çalıştığını söyleyen Kaynarca "Antrenmanlıyım ben aslında 'Kurtlar Vadisi'nden dolayı. Bugüne kadar 'Çakır, Çakır' diyordu insanlar ama şimdi Adanalı diyorlar.

Özellikle çocukların ilgisi çok büyük. Ben kendimi sert adam zannediyordum. Çocuklar üstüme atlayınca sert adamlık kalmıyor. Fos oluyorum. Elim ayağım boşalıyor. Çok seviyorum çocukları. 2,5 yaşındaki çocuğun beni 'Adanalı' olarak tanıması çok hoş bir şey." dedi. 'Madem çocukları bu kadar seviyorsunuz siz neden çocuk sahibi olmuyorsunuz' diye sorunca da ""Yaş kemale erdi inşallah yapacağız bir çocuk. Bulursam evleneceğim. Ölmeden yaparız inşallah bir tane." diye dert yanıyor.

Dizideki rol arkadaşı Selim Demirartar ise yaz tatilinde aksiyon sahnelerine bol bol spor yaparak hazırlandığını söyleyerek "Çok değişik süprizler olacak. İdil'in özel bir durumu çıkacak ortaya. İdil'i biraz daha yoğun bir polis olarak göreceğiz. Aşk hayatında da kırgınlıkları olacak, mücadeleler olacak. Çünkü geçen sezon finalinde Maraz Ali, İdil'in gerçek karakterini gördü. Sonuçta onu kandırmış bir kadın vardı karşısında. Bu sene hem aşkı hem de görevi için mücadele verecek." diye konuştu.

Demiratar ATV'de yayınlanan ES-ES ve 'Geniş Aile dizilerini de çok beğendiğini söyledi.

GECCE - Aşk, macera, dram komedi Adanalı'da

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aşk macera dramdan çok bence geyik adanalıda desek daha iyi olur. En son sahte bilet yapıp milli piyango idaresini kandırıyorlardı geyiğe baksanıza oceans 15 mübarek :D

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Çok Yapmacık Ya Fazla Abartı Varrr

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Uğur YÜcel ile Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Alacakaranlık dizisinden sonrası yalan güzel rol yapamıyorlar :)