26¥¥26
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,553
Benimki karışık.
Kim bi sevdiği olsun istemez.bozuk çok şükür.
Önemli olan sevmek değil sevilmektir.Kim bi sevdiği olsun istemez.
sevmedeğin bir insan tarafından da mı?Önemli olan sevmek değil sevilmektir.
Sorun orada zaten. Hem seveceksin sevdiğin kadar da sevileceksin.sevmedeğin bir insan tarafından da mı?
iyi de az önce önemli olan sevmek değil sevilmektir dedin şimdi de başka birşey söylüyorsunSorun orada zaten. Hem seveceksin sevdiğin kadar da sevileceksin.
Abi bu kadar düşünme bu olayları.Sorun orada zaten. Hem seveceksin sevdiğin kadar da sevileceksin.
Anlamıyorsun heralde dediğimi, seviyorsan birini o biri de seni seviyorsa aşk hayatın iyi demektir. Sevip te sevilmiyorsan büyük ızdırap. Herkesi sevebilirsin ama sevilmek herkes tarafından olmuyor işte anlatabildim mi?iyi de az önce önemli olan sevmek değil sevilmektir dedin şimdi de başka birşey söylüyorsun
Yılların acısı var içimde yanlış anlama tecrübeli sayılırım bu konuda o yüzden yorumluyorum.Abi bu kadar düşünme bu olayları.
evet şimdi çok iyi anladım tşk.Anlamıyorsun heralde dediğimi, seviyorsan birini o biri de seni seviyorsa aşk hayatın iyi demektir. Sevip te sevilmiyorsan büyük ızdırap. Herkesi sevebilirsin ama sevilmek herkes tarafından olmuyor işte anlatabildim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yılların acısı var içimde yanlış anlama tecrübeli sayılırım bu konuda o yüzden yorumluyorum.
Ben teşekkür ederim, tecrübe ile sabittir o bakımdan yazdım.evet şimdi çok iyi anladım tşk.
Yapmasaydı bırakıp gitmeseydi, belkide dünyanın en mutlu insanı yapabilirdim onu !Benimki karışık.
Hayatımda aşk yok.Mutsuzmuyum? Hayır.Aşık olan düşünsün.Benimki karışık.
Aynen öyle hocam aşk insanı batırır kardeşimHayat kafama vura vura kalbime hançer sapliya sapliya öğrettiği tek şey Sevginin yanmak olduğunu yakmak olmadığını... artık aşk meşk olayı benlik degil....
Yenmesine yenir ama Boğazdan aşağı geçmeyen şeydir.aşk?
o ne yenir mi?
nasıllAşk hayatımın olması için gerekli yaşa gelmedim henüz. Ergen aşka kapılmaz, hormonlarına kapılır...
Üniversite sınavına hazırlanan, 17 yaşında bir gencim demek istiyorumnasıll