1 Şubat 2015 #1 Alverd Öğrenci Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 34 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 SA. Ben ashampoo ile dvd ye film yazmak istiyordum. Ama filmi seçip açtığımda... Bu sorunla karşılaştım. Bu nedir? Nasıl çözerim? Yardımlarınız için şimdiden sağ olun. :closedeyes:
SA. Ben ashampoo ile dvd ye film yazmak istiyordum. Ama filmi seçip açtığımda... Bu sorunla karşılaştım. Bu nedir? Nasıl çözerim? Yardımlarınız için şimdiden sağ olun. :closedeyes:
1 Şubat 2015 #2 Deleted-Name Profesör Cezalı Katılım 24 Mayıs 2013 Mesajlar 2,602 Reaksiyon puanı 18 Puanları 218 k-lite codec pack yükle
1 Şubat 2015 Konuyu başlatan #3 Alverd Öğrenci Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 34 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Shit Happens dedi ki: k-lite codec pack yükle Genişletmek için tıkla ... O zaten yüklü. Sorun ne anlamadım.
Shit Happens dedi ki: k-lite codec pack yükle Genişletmek için tıkla ... O zaten yüklü. Sorun ne anlamadım.
1 Şubat 2015 #4 Deleted-Name Profesör Cezalı Katılım 24 Mayıs 2013 Mesajlar 2,602 Reaksiyon puanı 18 Puanları 218 Alverd dedi ki: O zaten yüklü. Sorun ne anlamadım. Genişletmek için tıkla ... ayarlarından bak bakalım mp4 kodeki yüklenmiş mi yüklenmediyse tekrar yüklemeyi dene
Alverd dedi ki: O zaten yüklü. Sorun ne anlamadım. Genişletmek için tıkla ... ayarlarından bak bakalım mp4 kodeki yüklenmiş mi yüklenmediyse tekrar yüklemeyi dene
2 Şubat 2015 Konuyu başlatan #5 Alverd Öğrenci Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 34 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Shit Happens dedi ki: ayarlarından bak bakalım mp4 kodeki yüklenmiş mi yüklenmediyse tekrar yüklemeyi dene Genişletmek için tıkla ... MP4 kodeki yüklü aynı hatayı hala alıyorum.
Shit Happens dedi ki: ayarlarından bak bakalım mp4 kodeki yüklenmiş mi yüklenmediyse tekrar yüklemeyi dene Genişletmek için tıkla ... MP4 kodeki yüklü aynı hatayı hala alıyorum.
2 Şubat 2015 #6 L Leper_Messiah70 Öğrenci Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Elindeki filmi DVD formatında kaydedeceksen mpeg-2 formatına dönüştüreceksin demektir. Codec hatasını bu sebepten alıyor olabilirsin.
Elindeki filmi DVD formatında kaydedeceksen mpeg-2 formatına dönüştüreceksin demektir. Codec hatasını bu sebepten alıyor olabilirsin.
20 Şubat 2015 #7 D DarkBB Asistan Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 393 Reaksiyon puanı 3 Puanları 18 Nero kullan