çok teşekkür ederim. yani ekran kartını daha düşük bir şey alsam darboğaz denen bir şey olmaz değil mi ?3600 ,o e.kartına çok fazla gelir. Yani darboğaz diye bi şey olamaz.
tamam bundan alayım .Diğer konundaki bütçene göre RX 550 Yİ boşver,bunu al.
BIOSTAR Radeon RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (VA56C5RF41) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
tamamdır ben kasayı buldum anakart ve PSU onerilerinizi bekliyoruminternetten,teknobiyotik,inventus,itopya, sİnerji,vatan gibi bildik sitelerden alabilirsin.
O ,RX 560 e. kartı 100 wATT gibi düşük bi değer harcar. Sen, kasanı kendin seç,powersiz olsun,içine uygun bi power öneririz..
bu arada şuan satista yok galiba başka bir sitede bulamadım. rx550 almamı önerir misiniz ?Diğer konundaki bütçene göre RX 550 Yİ boşver,bunu al.
BIOSTAR Radeon RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (VA56C5RF41) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
tamamdır anakart hoşuma gitti. alıyorum. çok teşekkürler ilginize. ekran kartı ile bı yorumumdaja olmuştu görmediniz galiba. sizin dediğiniz ekran kartı şuan satışta yok malesef rx550 almam sorun olmazsa alayım diyorum. iş görür mü ?Ucuz ,ama işimi görecek bi anakart dersen,soğutuculu, şu anakart.Fiatı ,çok uygun burada.
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ucuz ve iş görecek bi power.
Aerocool 500w Vxp500 Plus Güç Kaynağı
Aerocool 500w Vxp500 Plus Güç Kaynağı / 500 W / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
128 bit 4gb olması hoşuma gitti ondan söyledim. sizin tavsiye ettiğiniz ürün çok hoşuma gitti ancak şuan satista olan bir site göremedim. başka bir tavsiyeniz varsa zevkle dinlemek isterim.rx550 , GT 1030 dan bile bi tık aşağıda bi kart. Kaç paraya buldun bilmiyorum ama GTX 1030 DAN PAHALIYSA, GTX 1030 al ,bari.